Loris Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 ...da multi au probleme de genul asta... ba le duc cu remorca .... ba le incarca in duba. Pai sa vizionati filmuletul asta cu KTM ca sa vedeti cat este de simplu cu incarcarea in duba poate in viitor incercati si voi. http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Bike-Load Ce ziceti incercati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Yeah .. e misto clipul.. a mai fost pe la "chestii distractive" ... pacat ca e trucaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 ...da multi au probleme de genul asta... ba le duc cu remorca .... ba le incarca in duba. Pai sa vizionati filmuletul asta cu KTM ca sa vedeti cat este de simplu cu incarcarea in duba poate in viitor incercati si voi. http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Bike-Load Ce ziceti incercati ? 196302[/snapback] Il am si eu da imi zice si mie cineva daca ii adevarata faza? Yo cred ca ii trucaj da noh!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Il am si eu da imi zice si mie cineva daca ii adevarata faza?Yo cred ca ii trucaj da noh!!! 201496[/snapback] nu stiu daca e trucaj sau nu dar daca e real eu zic ca e foarte riscant sa sara in duba fara sa fie decupat pavilionul dubei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Trucaj toata ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 TRUCAJ Io mi-am adus Cagiva de la SM in golf 3 variant ... si e destul de maricica . Oricum am condus cu volanul in dinti si cu genunchiul semnalizam Da' am ajuns cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asmodeus Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 CAND AVETI CHEF DE PLIMBARI LE URCAM PE PLATFORMA NOASTRA SI MERGEM IN GASCA. SUNTEM 2 SI MAI INCAP CEL PUTIN 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 CAND AVETI CHEF DE PLIMBARI LE URCAM PE PLATFORMA NOASTRA SI MERGEM IN GASCA. SUNTEM 2 SI MAI INCAP CEL PUTIN 2. 240272[/snapback] De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate