ronintheone Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) In primul rand va salut. Este primul meu post aici. Va "urmaresc" demult dar abia acum mi-am facut user. Sa ma laud Noua mea jucarie. O am de 3 zile. Am mai avut acum 2 ani un CBR 900 din '98, care a fost primul meu motor. Nu am apucat inca sa-i fac poze asa ca imi permit sa le pun pe cele de pe bikeshop. Sper sa va fac poze cat de curand la ea. In afara de stoc mai are power comander, evacuare completa ARROW, pompa de frana radiala, scarite schimbate. Enjoy Editat Iunie 9, 2008 de ronintheone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Frumos,vorba vine Honda e Honda multi km si numai bine asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 foarte frumoasa s-o stapanesti sanatos si multi km alaturi de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Foarte frumoasa !! Cat te a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Va multumesc pentru urari. M-a costat 7500 Euro. Mi se pare un pret destul de bun pentru un motor din 2005 cu dotarile pe care le are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Frumos blade Arata bine si pe negru cu jentile alea Sa ai parte d ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Merci frumos. Si tu de a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate