Sari la conținut

ronintheone

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ronintheone

  1. Pastrati-mi si mie doua sarmale ca vin de departe
  2. Are cineva idee unde pot gasi scarite pasager pentru un 1000 RR din 2005 ?
  3. Nu am scarite de pasager si nu "pot" sa merg fara nevasta-mea. Sper din toata inima sa gasesc pana sambata... Apropos. Daca auziti pe cineva ca vinde scarite de 1000 RR dati-mi si mie un privat.
  4. Da, exista un motel foarte aproape de Paulesti. Se numeste Select parca... eu il stiu mai mult dupa numele patronului - Durlescu. Oricum... cred ca e un detaliu bun pentru organizatori asta. Motelul se afla la vreo 2 km de padurea Paulesti, spre Ploiesti, in Paulestii Noi. Din cate stiu preturile sunt destul de rezonabile, iar capacitatea e cam de 15 camere.
  5. In sfarsit o intrunire foarte aproape de casa. Cu toate ca pe 30 ii botez baiatul unui prieten, cu siguranta voi ajunge la Paulesti. In sfarsit o intrunire foarte aproape de casa. Cu toate ca pe 30 ii botez baiatul unui prieten, cu siguranta voi ajunge la Paulesti.
  6. Si eu vreau unul sa mi-l lipesc pe parbriz la masina. Mai sunt?
  7. Parerea lui Poison mi se pare excelenta. Eu tot la Bon Voyage am facut si am avut un instructor bun, nu-mi mai amintesc acum numele. Si mai e misto ca te poti intelege cu ei daca vrei sa termini in mai putin de 30 de zile. Din cate stiu pretul acum e in jur de 550 ron pentru A.
  8. Sincer daca aveam scaritele de pasager veneam si eu. Dar nu mai am chef sa o vad pe nevasta-mea ca se impacheteaza de nervi. Next time ...
  9. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme. E mica si frumoasa
  10. Merci frumos. Si tu de a ta.
  11. Va multumesc pentru urari. M-a costat 7500 Euro. Mi se pare un pret destul de bun pentru un motor din 2005 cu dotarile pe care le are.
  12. In primul rand va salut. Este primul meu post aici. Va "urmaresc" demult dar abia acum mi-am facut user. Sa ma laud Noua mea jucarie. O am de 3 zile. Am mai avut acum 2 ani un CBR 900 din '98, care a fost primul meu motor. Nu am apucat inca sa-i fac poze asa ca imi permit sa le pun pe cele de pe bikeshop. Sper sa va fac poze cat de curand la ea. In afara de stoc mai are power comander, evacuare completa ARROW, pompa de frana radiala, scarite schimbate. Enjoy
×
×
  • Creează nouă...