pedros Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Doar daca mobra e pe 12v, ai si o punte redresoare. Sau daca ai 12v, curent alternativ ,atunci merg releele de semnalizare de la Minsk sau Voshod. Scuterele sunt si ele pe 12v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Am vazut aici pe forum o schema asa ca am cautat revista Tehnium pe internet si am studiat schema. Chestia e ca nelucrand in domeniu nu inteleg multe din schema. Daca poate cineva sa mi-o explica as fi recunoscator. Sunt anumite elemente/pictograme pe care nu le cunosc si nici nu sunt descrise in articol. Editat Decembrie 7, 2012 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spulber Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Oameni buni, pe instalatia de semnalizare, la alimentare, releu de scuter cu piuitoare. Are doua borne si merge si pe mobre (sau cel putin ar trebui!) Asa este Am pus pe muravey exact de scuter cu piuitoare ,merge brici cu becuri de 10w,dar toata instalatia e in C.C ,are baterie Editat Decembrie 7, 2012 de spulber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate