lil debul Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salutare natiune , i-a venit timpul de o revizie taranului chinez , ca daca nu ma oprea garda , nici acum nu-mi aduceam aminte , noroc ca au vazut aia si mi-au zis ca nu sint in regula. Idea este ca nu stiu nici o adresa . Ma poate ajuta cineva cu treaba asta , eventual si programul de functionare al service-ului respectiv ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salutare natiune , i-a venit timpul de o revizie taranului chinez , ca daca nu ma oprea garda , nici acum nu-mi aduceam aminte , noroc ca au vazut aia si mi-au zis ca nu sint in regula. Idea este ca nu stiu nici o adresa . Ma poate ajuta cineva cu treaba asta , eventual si programul de functionare al service-ului respectiv ? Multumesc anticipat. Salut ! Eu imi fac ITP-ul moto de multi ani la service-ul de pe strada Cutitul de Argint, vis-a-vis de autogara Filaret, in spatele Parcului Carol. Tipul de acolo este super OK, il cheama Marius si are mobil 0722.358.728. Programul este 8 - 15. E bine sa suni inainte. Am auzit ca se rezolva OK si la Politehnica. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ITP costa 500 000 la http://www.adi-star.ro/... nu stiu in alta parte mai ieftin de atat si am auzit de la altii care au facut ITP-ul acolo ca sunt foarte OK. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate