Sari la conținut

lil debul

Super Membru
  • Număr conținut

    2.671
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lil debul

  1. lil debul

    Lifan Lf 250 -4

    GARANTIE - vezi sa nu-ti iei o mare teapa , citeste atent contractul. LIFAN - nu e un gunoi , dar depinde ce vrei de la el. 65 de meloane - gasesti ceva SH decent la banii aia , nu tot ce-i nou e si bun , daca vine din China. Orice chestie cu 1,2 , 3 , 4 sau 100 de roti are , pe linga motor si niste obiecte atasate numite frine , instalatie electrica , caroserie/carene de plastic prost sau bun , diferite chichite pe care nu le bagi in seama din prima , dar care dor mai incolo. Am trecut prin Lifan , stiu ce inseamna , o motorizare cinstita ca si mecanica , dar restul praf.
  2. Prea mult crom si parbrizul ala e cam mainstream , comparativ cu rebeliunea aia cu casca nazi si masca de craniu. Cam mult pt. mine ca si vestimentatie , cam Hollywood-ian , da' omu' e chiar marfa , isi traieste visul si merita respectat.
  3. De "Coltii babii" sau "Tribulus terestris " se stie ceva din propria experienta ?
  4. O fi , totusi sint o groaza de grasani pe strada si nici nu maninca mult.
  5. Un om cu un program foooarte dreagut nu maninca seara. Un om ca mine , care munceste noaptea , maninca ce si cind poate. Un om care trage pentru masa maninca ca disperatu'. Un grasan oricit ar suferi de foame , tot grasan ramine , e glanda. Singurul lucru care conteaza in trasul de fiare este sa stii ce vrei , sa afli ce poti si sa intelegi ce iti permiti.
  6. Melodia aia spune mai multe decit orice facultate de fite sau decit orice filozofie de la grecii aia vechi. Sint sensibil , foarte sensibil , nu mi-e rusine s-o recunosc , la filmul "Ultimul Samurai" am plins in sala cu hohote , se uita lumea , da' nici atunci nu m-am simtit nasol , erau lacrimile mele si faceam ce vroiam cu ele. "Ce faci Mustata , plingi ???" "Pai nu vezi ba' ca a murit baiatu' ". Dialog real la vizionarea unui film indian , 2 tovarasi de-ai mei de etnie roma.
  7. Am lacrimat :http://www.youtube.com/watch?v=-3oo5jngcCM
  8. Cea mai tare...pt. mine , daca m-ar pedepsi nitel pt. ca nu mi-am facut temele la romana ar fi perfect:
  9. Da ce are de nu-i functionala , numaru' ala de carton ? Cutia de Nipru e defecta , nu-i merge a 5-a , sau ce ?
  10. Pacat de mobra asta , probabil dateaza din perioada de glorie a customului romanesc , cind cu putin faceai mult , visam la Harli si incercam sa fim liberi. Pacat , macar sa ma grabesc sa salvez niste poze , pt. album. Dar de ce se vinde , mobra pare super jmekera si foarte ok. ?
  11. Am un singur redresor , pt. auto si pt. moto , nici ceasu' ala de incarcare nu mai merge , sa stiu cit baga , dar se opreste singur cind s-a incarcat bateria. Oricum , empiric vorbind , daca bateria e moarta oricum ii trebuie citeva ore sa se incarce cit de cit asa ca o tii ceva timp la apreciere ochiometrica si daca porneste mobra o mai tii si acolo ceva timp , se incarca in mers.
  12. Se stiiiieeee , tractiune pe atas. Fratii mei , stau la tara (se vede ?) , vreau o Nipra care sa faca fix ce trebuie , sa mearga peste tot si oricind , dar , ca o fita a timpurilor moderne , macar 90 la ora prinde cu tot cu atasu' ? Nu va zgirciti cu tastele , imi plac textele care pleaca de la 100 de cuvinte in sus.
  13. Pe scurt , dar si pe lung , ma bate un mare gind sa-mi iau motor cu atas si Nipra ar fi alegerea perfecta pt. mine , insa intervin niste intrebari si cerinte : 1." Cit baga nene ?" cu atas , dar nu fortata , rupta in gura si pe deselate , ma refer la viteza de croaziera . 2. Ce piese se mai gasesc sau ce piese SE POT FACE ? Sau ce piese se pot improviza cu succes ? 3. Ce sa fie , MT-10 ? Intreb findca vreau s-o folosesc la mers mult , circa 100 km pe zi , 900 km pe luna , vreau sa nu fac coada de masini pe sosea in spatele meu , eu nefiind vitezoman , dar totusi... si nici nu vreau sa stau cu ea mai mult demontata , in cautare de piese. Atentie , ca sa-mi permit mobra asta sovietica trebuie sa vind mobra aia japoneza de'o am deja , asa ca astept raspunsuri la obiect , mistocarelile fiind taxate din start cu niste cuvinte urite din partea mea. Multumesc de la inceput oamenilor de omenie , bunilor crestini care ma vor ajuta cu lamuriri , stima , respect , bere , etc. , stereotipuri.
  14. Ce vrajeala frumoasa ai . Sper ca nu ai facut cumva greseala asta dar stiu , conform legilor ele trebuie predate la muzeu. Sau gresesc ?
  15. Daca nu stii , de ce te bagi in seama aiurea ? Sa caut un nr. de telefon si iti dau un om din Bucale care chiar asta e de meserie , pe auto si moto si care mi-a rezolvat ceva asemanator la Honda mea. 0762.753.269. Sorin
  16. Observ aici o beliciune de moderare intr-un subiect care tinde sa ridice MC-urile in slavi , sa le ignore sau sa le dea la rigola (sau hazna , in functie de perspectiva). Io , fiind o persoana mai inclinata spre ordine si disciplina , un bosorog comunist , ar zice unii , consider , in mod abuziv bineinteles , ca a fi MC nu e scopu' vietii , nu e miezu' din chizda , ne e iluminarea si esenta , desi pt. unii e chiar jmekerie pa sistem sa scrie MC pa jaca si daca mai si un 1% alaturi gata , s-a terminat (ma repet) , jmekeria. Ok. , conform ultimelor , come si dice , indicatii , primite de la Kremlin , avem un modelator care nu " tolereaza atacurile/referirile la MC-uri" si care amentinta cu suspendarea . Bizar , o sa mai citesc odata regulile forumului , sa vad daca e posibil sa te suspende daca ataci o organizatie din Romania (un MC e o organizatie). Personal , daca aveam HD (desi am) , daca eram moderator si daca discutia era despre MC-uri , o lasam mai usor cu amentintarile , ca sa nu bata la ochi.
  17. Daca eram modelator te ucideam virtual . Scoala poti "s-o bagi" la pierderi , deoarece ai pierdut timpul si daca ai si liceul ma sinucid. Sper sa-ti cumperi SS si sa fii "jmeker".
  18. Zeama aia de gaz lampant aka kerosen face bine unui motor fara turbina si pe motorina din '86 ? Daca da , in ce fel ?
  19. lil debul

    Reparatii sei

    Stie cineva un magazin sau mai multe cu piele ecologica in Bucuresti ? Vreau pentru masina , poate stie careva si niste preturi , astept PM.
  20. Am la un First Bike chestie de asta , din fabrica , dar nu prea vad unde ar putea fi ascunsa ??? Motorul este demontat , facut bucati , vreti sa ma uit in el , sa fac ceva poze si sa pun aici , ajuta pe cineva ?
  21. Saracu' baiat , sanatate , asta e , nu mai sariti ca hienele. Personal si eu ma mir in ce conditii de vreme merg unii , probabil eu nu sint biker adevarat , da' pe vremea asta nu asi merge , de frig. Ok. , am mers pe ploi torentiale , friguri de lesinam de hipotermie , toate conditiile dar nu se merita. Culmea am cazut DOAR PE VREME MISTO. Si am cazut si ca baiatu' asta , pe frinare , mi-a fugit fata. Sanatate frate , ca asta e viata.
  22. Am un rahat de redresor romanesc , cumparat acu'10 ani si incarca orice , mai putin carduri , ca daca imi incarca si cardu....era bine. Am bagat curent si in bateria de la masina , fara greturi.
  23. Prea frumos , prea frumos , cadrul alb si restul albastru , da' frate , e forta. Majoritatea fac cadru' negru (si anost). Succes maxim.
×
×
  • Creează nouă...