piticu_zxr400 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 s-a operat vineri la mana dreapta si bazin (deoarece il avea deplasat),la picior nu mai erea nevoie deoarece au spus doctorii ca se reface ! acum se simte mai bn! Acum e tot la spital ,dar s-ar putea miercuri sa il externeze si are de stat la pat o luna jumate . o sa fie mai greu cu recuperarea fiinca are muschii zdrobiti si nu poate misca picioarele........psihic e K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 cred ca e cam mult spus ZDROBITI...duminica cand am fost la el nu avea nimic zdrobit baiatu,e vanata zona aia umflata,are sange pe sub piele dar nicidecum zdrobita.multa sanatate Tinele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Am un prieten care a facut accident la 80km/h , a intrat intr-un cap de pod , dar pe bune nu arata asa meganelu` Insanatosire grabnica , dar sigur avea doar 60 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 sigur,sigur baiatu e foarte atent si calculat.in cateva zile va va da el mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goez Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salutare, am un link in care apare si motocicleta implicata in accident precum si cel care a fost implicat in accident. Baiatul e ok acum. http://www.goe.nevrax.ro/second/Moto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate