christensen Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ieri am schimbat semeringul(25*35*7) de dupa pinionul(am schimbat setul de lant) de atac ca se prelingea ulei din cutie, azi dimineata constat ca iar ii ulei... semeringul acela nu ar trebui sa 'stranga' pinionul de atac?la mine lejer intra, sa fi fost alta cota de semering?dar care?sau dimensiunea noului pinion atac este mai mica(umarul acela ce intra in semering). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 vezi ca s-ar putea ca uleiul sa nu se prelinga pe langa simering ,adica unde intra umarul pinionului de care zici ca s-ar putea sa fie mai mic. Desfa ansamblul din cele 3 suruburi si uita-te sa vezi daca garnitura e buna. Probabil ca nu (sigur ca nu) ....masori si faci garnitura din carton de dosar. Ii faci gaurile exact pentru suruburi iar pt siguranta lucrarii: pui un strat de silicon rosu pe ambele fete ale garniturii. Degresezi uleiul curs pe la rulment si aplici ansamblul si strangi... Sa ne spui rezultatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 nu pe la garnitura, am desfacut mam uitat. cand am dat jos pinionul se vedea cum sta uleiul in interiorul semeringului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Hmmmmm, cam ciudat...Sterge tot si vezi daca sigur pe la simering curge.Mie imi curgea rau.Picura pe drum si am pierdut o suma de ulei pana am ajuns acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 in santier imi este motorul si stand pe cricul central se 'umple' partea aceea unde intra surubul din dreapta(in forma de u) nu se vede ca vine de pe semering doar dupa ce sterg(la inceput am crezut cai din cauza surubului, dar nu)dupa o zi se umple. maine am sa sterg cu benzina sa fie 100% curat(problema ca si uleiul este transparent si nu se vede doar daca sa strans mai mult) am gasit buba. de langa intrerupatorul de neutral se prelingea uleiul(era lipit cu ceva material alb tare) ce material este acesta?pot folosi silicon pt a inlocui cel vechi(lam dat complet jos), sau cu ce alceva pot astupa? am pus o poza. am incercuit cu rosu de unde se prelinge si cu albastru mai in sus tot aceeasi material(ii tare rau, abia am putut so dau jos cu surubenlita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Probabil materialul ala e Poxilina, un fel de mastic care se cimenteaza in 10 minute si nu prea poti sa il mai dai jos. Nu pot sa iti spun ce sa pui acolo pt ca la mine nu exista. Nici nu imi dau seama ce obtureaza acolo...Eu nu am avut prob... Ziceai ca ai schimbat kit-ul de lant....parca mi se pare ca un dinte al pinionului e rupt (tocit ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 este o poza veche....aseara tarziu am terminat si am fost murdar pe mana, nu am mai facut poza. da ii ceva material tare, abia am pututo da jos lovind cu surubenlita. am sa trec pe la magazin sa cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate