SAT Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Am o defectiune la Suzi a mea, la cutia de viteze, in viteza a intai smuceste.Cutia inca nu am deschis-o, dar asteptarile ar fi sa aiba ceva pe la pinion, furca...Nu as vrea sa deschid cutia de viteze pana nu ma asigur ca pot face rost de piese. Asa ca va rog...daca aveti din dezmembrare... Model:SK42B104932 Tip:SK42B DR 350 An Fabricatie:1993(desi imi amintesc ca pe Certif de Omolog RAR era trecut 1994) Multumesc mult, C. Tel.:0722.303.384 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 suna pe dan pasteanu la sb--tatal dr-urilor din romania..vezi daca are el pe stoc second..sau mai bine faci un drum si repara el motorul..e super de treaba,doar sa il gasesti in oras ca are ture cu strainii prin munti..0744866296 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAT Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 suna pe dan pasteanu la sb--tatal dr-urilor din romania..vezi daca are el pe stoc second..sau mai bine faci un drum si repara el motorul..e super de treaba,doar sa il gasesti in oras ca are ture cu strainii prin munti..0744866296 Merci, de sfat, l-am contactat pe Dan, are piese...sper ca totul sa se rezolve cu bine si sa ajung pe munte cat mai repede. Owe you a beer, C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Am o defectiune la Suzi a mea, la cutia de viteze, in viteza a intai smuceste.Cutia inca nu am deschis-o, dar asteptarile ar fi sa aiba ceva pe la pinion, furca...Nu as vrea sa deschid cutia de viteze pana nu ma asigur ca pot face rost de piese.Asa ca va rog...daca aveti din dezmembrare... Model:SK42B104932 Tip:SK42B DR 350 An Fabricatie:1993(desi imi amintesc ca pe Certif de Omolog RAR era trecut 1994) Multumesc mult, C. Tel.:0722.303.384 Suna-l pe Dragonu', are service in Bucuresti si repara DR-uri cap-coada. Este tatic in ceea ce priveste Dr-ul....gasesti piese, sfaturi, poate ai o defectiune minora pe care o poti rezolva singur cu un sfat bine intetionat,etc. Sper sa-ti fie de ajutor. Telefonul lui : 0722695618 Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate