Jump to content

MirceaB

Super Membru
 • Posts

  2,595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Contact Methods

 • Yahoo
  stallone27000@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Deva
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Aprilia Caponord 1200

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Aprilia Pegaso 650, Aprilia ETV 1000 Caponord

Recent Profile Visitors

5,986 profile views

MirceaB's Achievements

 1. Plus starea actelor, așa cum cere regulamentul bursei.
 2. RAR-ul nu are asa ceva.
 3. Și salut, sfaturile primite mai sus sunt și foarte bune și încercă să le iei in seamă. Las-o câteva zile și nu încerca să o pornești și daca după asta totul este bine nu mai urca dealuri și îmergi doar la vale și pe viitor ai grijă pe unde dai cu apa. Și să auzim de bine.
 4. Până la urmă a fost o cursă de urmărit (am mai avut anul acesta și altele la fel), cu toate că multă lume spunea la începutul sezonului că o să fie unul plictisitor. Îmi pare rau de Pedrosa că a căzut, era fain de văzut cum se descurcă într-o cursă lungă.
 5. Sa speram ca maine o sa fie ceva mai buna aderenta, altfel nu stiu cati piloti o sa termine cursa.
 6. Asta este o variantă de luat in seama.
 7. Pai daca ti-ai completat corect datele, precum si data de intrare in valabilitate a politei, nu are ce sa fie rau.
 8. Da, corect. In acest caz "ieftin" este un termen destul de relativ.
 9. Trebuie bifat " in vederea înmatriculării". Cele mai bune tarife in majoritatea cazurilor pentru scutere și motociclete, sunt la Groupama.
 10. Nu știu să-ți spun in ceea ce privește stopul. Crăpăturile in carene, daca nu sunt bucăți lipsa, nu reprezintă problemă. Cert este că nimeni nu poate să-ți spună 100% ce șanse ai să-ți recuperezi certificatul de înmatriculare. Este clar că evacuarea trebuie să fie ok, pentru că după ce identifica motocicleta , la acest aspect se vor uita prima dată. Mai departe vei vedea.
 11. Depinde de ce intelegi prin touring si ce asteptari ai de la motocicleta. Pana la urma touring poti sa faci si cu 125, dar probabil ca nu este cea mai buna varianta.
 12. Teoretic se verifica doar problema pentru care ti-a fost suspendat certificatul. Practic daca inspectorul RAR gaseste alte bube, mai ales cele care sar in ochi, pot sa continue problemele tale. Parbrizul negru nu este o problema, dar acel "etc." mie nu-mi suna bine.
 13. Cred că este cazul să-ți recitești afirmațiile făcute cu ceva vreme in urma, in care spuneai că MM o să revină după accidentare, că o să facă, că o să dreagă, că o să rupă norii și de fapt totul s-a rezumat "la o simplă ploicică de vara". Erai atât de sigur de ce vorbeai atunci încât era cat pe ce sa te cred. Ți-am răspuns atunci că rămâne să vedem. Nu s-a întâmplat nimic din ce ai afirmat, așadar asta cu " aproape sigure" ....parca nu este chiar așa.
 14. Plafonarea tarifelor este un fel de praf in ochi. Iar clasa bonus malus nu ajută foarte mult in condițiile in care tariful de baza creste aproape in fiecare luna.
×
×
 • Create New...