Sari la conținut

MirceaB

Super Membru
  • Număr conținut

    2.628
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Metode de contact

  • Yahoo
    stallone27000@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Deva
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Aprilia Caponord 1200

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650, Aprilia ETV 1000 Caponord

Vizitatori Recenți Profil

6.033 citiri profil

MirceaB's Achievements

  1. Diferenta de 8 kg. De asta am scris 10-25. De exemplu diferenta dintre Kymco Agility 50 si cel de 125 este de 28 kg.
  2. Sigur ca da. Cele de 125 sunt ceva mai grele cu aproximativ 10-25 kg.
  3. Punem totul pe seama caniculei.
  4. Cred ca este important de precizat in ce zona esti interesat sa fie acest atelier.
  5. Cinci ani mai tarziu, apare replica de mai sus
  6. Daca nu erau destule subiecte de discutat în legătură cu ceea ce se întâmplă în MotoGP, a mai apărut unul: Keanu R. și cu cine umbla el.
  7. Salutari, De vanzare scuter SYM (in cartea de identitate L3E-A1 motocicleta), capacitate cilindrica 125, putere 7,5 kw. euro 4, anvelope 110/70-16, an fabricatie 2020, cumparat de nou, inmatriculat prima data in Romania in Decembrie 2020. ITP valabil pana la data de 23.03.2025. 15.300 km la bord (in crestere, se utilizeaza aproape zilnic in perioada de vara) Inmatriculat persoana juridica. In perfecta stare de functionare, toate reviziile facute la timp in service autorizat,ultima la 14.900 km, istoric complet. 2 chei originale, sistem de franare combinat CBS, rezervor 8 litri, anvelope in stare buna. Omologat cu un singur loc. Fara accidente. Stare estetica impecabila, fara absolut nicio zgarietura sau urme de folosire. Practic este ca nou. Pe perioada de iarna a fost tinut in garaj incalzit. Se vinde doar cu perfectarea actelor si se emite factura. Se poate vedea in Deva, judetul Hunedoara. Accept test la service autorizat si proba in parcurs doar daca se lasa garantie valoarea de vanzare. La cerere se poate trimite video. Cutia de transport ce apare in poze este second hand, dar isi face treaba mai ales in cazul celor care vor sa faca livrari, fiind luata de pe un Piaggio. Nu am gasit sa cumpar una noua. Pret 1900 euro foarte usor negociabil DOAR la fata locului. Pentru fiecare zgarietura gasita de potentialul cumparator si nementionata aici sunt dispus sa las din pret 50 euro. NU sunt interesat de schimburi. Alte informatii la telefon 0744.529189 intre 8 si 20 in fiecare zi, sau aici pe forum. Multumesc. Sa auzim de bine.
  8. Nu știu de ce, dar nu prea am încredere în L. Savadori, dar poate că Aprilia știe ce știe și de aia îl ține.
  9. Nu inteleg, Vinales in cursa a trecut linia de sosire inaintea lui Di Gia, dar in clasament apare in spatele lui (pe locul 6). Ce caca.t s-a intamplat?
  10. Sigur ca poti sa-l pornesti fara baterie. Nu trebuie sa aiba benzina si ulei. Astea sunt optionale. Acum serios vorbind, incearca sa gandesti logic, nu trebuie sa ai cine stie ce cunostinte de mecanica. Cauciucurile 100% trebuie schimbate daca sunt la fel de vechi cu scuterul, placutele poti sa le verifici, dar daca are doar 300 km precum spui, nu cred sa aiba vreo problema. In mod clar trebuie alta benzina. Cel mai bine este sa-l duci la cineva care se pricepe sa-i faca o verificare completa dupa care incerca sa-l pornesti.
  11. Încearcă la un broker. Pe diferite canale la care tu nu ai acces, poate sa obtina tarife și de la alti asiguratori. Mai nou, unele societăți de asigurare daca nu exista continuitate pe polița RCA, cer și poze ca și în cazul politelor casco.
  12. Polita RCA pe suport de hartie si costum de ploaie.
  13. Salut, 3. Din cate stiu eu, este lichid de frana si nu ulei. Cum adica completare? Nu-l schimbi tot? 4. Aceeasi intrebare ca la punctul 3, adica nu-l schimbi cu totul?
×
×
  • Creează nouă...