dumistef Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Sambata 14/06/2008 se pleaca catre frumosul litoral romanesc la ora 6.30 din ultimul peco (MOL) de la intrarea pe A2.Doritorii sunt bineveniti.Plecam 2 motoare(momentan) si cu 2 masini cu rulote dupa ele.Bagajele nu sunt o problema pt ca avem unde le pune. Preferabil sa mergem cu corturile.Noi cei cu moto vom merge cu corturi,saci de dormit si tot ce trebuie.Se lasa cu gratare,voie buna si multa distractie.Doritorii suntr asteptati in peco Mol intre 6,15 maxim 6,45. 0732432740 este nr meu de contact pentru cei care doresc detalii in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 inca doua motoare (cu cort) ne vedem acolo la mol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Ok. Va asteptam intre 6.30-6.45. La 6.45 fix am decolat din Mol. Ok. Va asteptam intre 6.30-6.45. La 6.45 fix am decolat din Mol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salut as veni si eu!!! Unde este oprirea si ce stiti de vreme??? AStept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Din anumite motive cum ar fi vremea care nu cred ca ne v-a ajuta si lipsa finantelor care trebuiau sa apara si au fost amanate pt luni nu mai putem merge in acest week-end pe litoral.Ramane pe miercuri plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate