johny72 Postat Iulie 11, 2017 Autor Share Postat Iulie 11, 2017 ce model de releu ai montat? cumva china? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
purice_2007 Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 E un aftermarket dupa cel original. As vrea ca cineva sa vina sa masoare cu multimetru toata aprinderea dar nu cunosc pe nimeni in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Iulie 12, 2017 Autor Share Postat Iulie 12, 2017 Posibil din cauza releului sa fi ars c.d.i Din pacate nu cunosc pe cineva ptr problema ta dar,eu as lua de la dezmembrari din Bucuresti c.d.i ,bobina,nu ar trebui sa fie asa scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
purice_2007 Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Inca nu e sigur daca este cdi sau bobina de inductie sau statorul. Am nevoie de un electrician sa vina sa le masoare sa depistam problema. Poate sa fie un banal fir intrerupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
purice_2007 Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Buna.Ma poate ajuta si pe mine cu un cdi de probapentru pantheon 125? Vreau sa vad daca am scanteie sa nu cumpar unu degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate