dumiSpeed_Fight Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Scuteristi si cei cu aprilia de 50 de fapt pt toata lumea hai la mare weekendu asta eu personal nu pot sa merg tare dar as mere oricum am speed fight si inca e limitat...........dar dak stabilim ceva concret merg si cu el asa ........ Postati sau id de yahoo: dumi_04us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul_Speedfight Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Frate Dumi tu esti nebun kum dreacu sa mergi ku 50 e km pe ora pana la mare............eu unu as innebuni....sa stai 5-6 ore pe scuter e kair asiurea Mai stai si u un pik sa le delimitam k doar le avem amandoi la fel......si pe urma poate merem....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 eu zic sa ti-l delimitezi, eu daca termin leasing-ul cu alex pana marti, de marti incolo pot sa merg , si ar fi caterink sa mergem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 hai fratilor ca merg si eu la mare da am si eu o intrebare ale voastre sunt de 50 ? p.s ar fi chiar marfa sa mergem mai multi la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate