Shobolanu' Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Mi-am tras un nou abtzish pt geaca shi motor. In zilele urmatoare ma duc sa mi-l tzeasa shi sa imi traga autocolante(asta pt gsx, ca Harley-u il trag in cutom paint). Oricum cred ca e distractiv sa vezi sigla asta la 20000 de km de Romania (tzara de limba engleza)in momentul in care in Romania nu cred ca este vre-o unu sa nu aiba sigla in engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Eu am sigla in japoneza! Te-am lucrat. In engleza mai vezi dar ... Recunosc ca sigla arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 BRAVO! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 AI GRIJA SA-L INREGISTREZI, DACA ESTE CREATZIE PROPRIE, LA OFICIUL DE MARCI SHI INVENTZII ( sau cum s-o chema el in noua zeelanda ) ca poate te trezeshti intr-o zi ca nu mai ai voie sa-l foloseshti, in ipoteza in care altcineva il inregistreaza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate