zael26 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Dupa cum zice si titlul,caut o oala mica de ambreiaj pt japita...la a mea am reusit sa sparg o prindere din cele 5... care aveti asa ceva prin curte,postati aici nimeni??? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 cat dai pe una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Imi cer scuze ca sunt off topic,dar am observat poza jawei tale si vad ca are furca,roata,far,bord fatza.Imi poti spune de la ce anume e,si cam cat costa una.As vrea sa scimb si eu toata partea fata a jawei mele! Eventual daca poti pune si niste poze?!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 o doamne,parca vad k mai dureaza o saptamana pana gasesc ce-mi trebuie... ( haideti va rog,ajutati-ma si pe mine !!!! Momentan i-am facut o improvizatie,si am mers 200 de km cu ea asa,dar daca iese surubelu ala de-acolo si-mi beleste ceva prin cutie?? NEED HELP !!! Fesule,ti-am dat pm dar nu ai raspuns...zi-mi daca e ins tare buna si cat vrei pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) salut eu am avut acelasi problema, prima data am incercat aici pe forum dar nu prea sunt . ce recomand tie sa te duci la DEALERUL local de rusi si intreaba acolo . eu am luat de la ei la odorheiu secuiesc 100 RON . daca nu gasesti mai contacteaza ma si intreb daca mai pot sa aduca una asfalt uscat ps ai grija cu improvizatiile ca si eu am incercat si cand am oprit in parcare mi au iesit suporturile alea prin capacul stang, nu recomand sa patesti la fel la 80 la ora Editat Iunie 17, 2008 de easy rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Am gasit deja,ms frumos Dar nu te supara,la 100 RON e jaf !!!! Tre doar sa astept posta acuma... Topic CLOSED ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate