Vici Biker Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) La ora 9 : 00 dimineata m`am intalnit cu cascadorul Mishu zis Ghost Rider sau Blana cum vreti voi , si am plecat pe 2 rotzi cu 2 motoare ( Honda Varadero si CBR) spre Vulcanii Noroiosi ..... Drumul foarte frumos ... am mers cu 90-100km/h constant , iar vremea a tinut cu noi pe toata durata plimbarii Prima oprire a fost la Urziceni sa bem o cafea sa ne trezim .... de acolo i`am dat blana spre Buzau ... unde am mancat si ne`am tirat spre Vulcani .... Ajunsi la Vulcani , totul super frumos , soare , caldura .... dar apare si o veste foarte proasta ( pt mine ) NU AVEM VOIE CU MOTOARELE PRIN VULCANI !!!!! cand am auzit imi venea sa`l bat pe barbosu` de acolo ... dar pana la urma m`am calmat si am fost sa vizitam "vestitii vulcani" ... ce sa zic... frumos Ne plictisim noi de numarat burbuloacele de namol cu gaze , ne echipam si plecam spre Buzau , de acolo ne hotaram sa mergem spre Nehoiu , la Siriu la baraj .... in drum spre Nehoiu, in orasul Tisau vedem un indicator pe care scria Manastirea Ciolanu si o luam pe un un drum asfaltat(cu gropi) de 7KM , si ajungem la frumoasa manastire ... Ne inchinaram , ne rugaram , ne echipam si plecam spre baraj la Siriu ... nu apucam sa ajungem pana acolo ca ii suna telefonu lu Mishu ca trebuie sa se duca de urgenta la bunicii lui la Urziceni... eu atunci aveam 2 variante : ori sa o iau pe unde am venit ori sa merg spre Brasov si apoi sa merg spre Bucuresti ca sa mai ma dau putin pe curbe .... nu stau mult pe ganduri , il salut pe Mishu si ma indrept catre Brasov , el catre Urziceni pe drumul pe care am venit ... frigul a inceput dupa ce am trecut de barajul Siriu ...(frig rau) si a incetat in Brasov ... ce frumos e sa mergi singur(imi ziceam eu in gand) Ajung in brasov , ma opresc la prima benzinarie , alimentez , bag 2 tigari si nu mai ma opresc pana in Bucuresti Am ajuns acasa la ora 10:45 si am condus 578KM - impresionant , la 16 ani si cu motocicleta de 125 zic ca e bine Cam asta a fost excursia Pozele urmeaza in 10 minute POZE : Editat Iunie 15, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 frumoasa excursie intr-adevar... ne-am racorit intre bucuresti si buzau.... si apoi a inceput distractia..... viraje viraje viraje.... viteza.. nu a fost prea multe... dar nu ne-am putut abtine sa nu dam capat la gume... eu si maestru blanar vici... am reusit sa mergem cumulat in ziua de ieri peste 1100 de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 dap am dat amandoi capatul la gume in drum spre Siriu , dar dupa ce ne`am despartit, inspre Brasov l`am dat grav de tot pe curbe numai in 11.000-12.000 de ture statea motoru vreau sa mai fac inca o excursie gen ... in urmatoarele 2-3 zile ... dar dupa ce ajungem la Nehoiu ... sa facem stanga spre Cheia... sau sa ajungem la brasov si o luam innapoi spre cheia-valenii de munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Tu o poti lua si de la vama buzaului la cheia pe forestiera, prietenul cu cbrica, nu Oricum, frumoasa tura, bravos. Editat Iunie 15, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 Tu o poti lua si de la vama buzaului la cheia pe forestiera, prietenul cu cbrica, nu Oricum, frumoasa tura, bravos. mersi , o sa ma gandesc .... dar nu e problema ca baga si el cbr`u pe offroad ) l`a bagat acum 2 luni si a iesit ca in poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Nu-i tocmai forestiera de rally-raid sa bagi si o vitezana. Sunt zone de care nu treci fara crampoane, mai ales daca-i ud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 am vanat un urs pe cheia... si mi-au cazut carenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 ia uite`o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 La ora 9 : 00 dimineata m`am intalnit cu cascadorul Mishu zis Ghost Rider sau Blana cum vreti voi , si am plecat pe 2 rotzi cu 2 motoare ( Honda Varadero si CBR) spre Vulcanii Noroiosi ..... Drumul foarte frumos ... am mers cu 90-100km/h constant , iar vremea a tinut cu noi pe toata durata plimbarii Prima oprire a fost la Urziceni sa bem o cafea sa ne trezim .... de acolo i`am dat blana spre Buzau ... unde am mancat si ne`am tirat spre Vulcani .... Ajunsi la Vulcani , totul super frumos , soare , caldura .... dar apare si o veste foarte proasta ( pt mine ) NU AVEM VOIE CU MOTOARELE PRIN VULCANI !!!!! cand am auzit imi venea sa`l bat pe barbosu` de acolo ... dar pana la urma m`am calmat si am fost sa vizitam "vestitii vulcani" ... ce sa zic... frumos Ne plictisim noi de numarat burbuloacele de namol cu gaze , ne echipam si plecam spre Buzau , de acolo ne hotaram sa mergem spre Nehoiu , la Siriu la baraj .... in drum spre Nehoiu, in orasul Tisau vedem un indicator pe care scria Manastirea Ciolanu si o luam pe un un drum asfaltat(cu gropi) de 7KM , si ajungem la frumoasa manastire ... Ne inchinaram , ne rugaram , ne echipam si plecam spre baraj la Siriu ... nu apucam sa ajungem pana acolo ca ii suna telefonu lu Mishu ca trebuie sa se duca de urgenta la bunicii lui la Urziceni... eu atunci aveam 2 variante : ori sa o iau pe unde am venit ori sa merg spre Brasov si apoi sa merg spre Bucuresti ca sa mai ma dau putin pe curbe .... nu stau mult pe ganduri , il salut pe Mishu si ma indrept catre Brasov , el catre Urziceni pe drumul pe care am venit ... frigul a inceput dupa ce am trecut de barajul Siriu ...(frig rau) si a incetat in Brasov ... ce frumos e sa mergi singur(imi ziceam eu in gand) Ajung in brasov , ma opresc la prima benzinarie , alimentez , bag 2 tigari si nu mai ma opresc pana in Bucuresti Am ajuns acasa la ora 10:45 si am condus 578KM - impresionant , la 16 ani si cu motocicleta de 125 zic ca e bine Cam asta a fost excursia Pozele urmeaza in 10 minute POZE : Felicitari baieti.Bafta si la cat mai multe ride-uri in siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 sambata care vine ... pe 21... mai bagam inca 680 km .... Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Bv-Sibiu-Valcea-Pitesti-Bucuresti numai ca de data asta ne oprim la bunica-mea la Valcea sa innoptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Ti-as recomanda un mic de-tour pe Transfagarasean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 weekendul viitor Transfagarasan mergem acu merge la mine la tzara la niste fete :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate