geza.benedekfi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Zi grea ( de sambata ) : ...si inca cateva aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Doamneeee..... cum ati reusit sa coborati/urcati panta aia...nici nu stiu cum sa ii zic. Incredibil, tre ceva tupeu Cand ati trecut prim apa aia, nu v-au murit motoarele? Editat Iunie 15, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Doamneeee..... cum ati reusit sa coborati/urcati panta aia...nici nu stiu cum sa ii zic. Incredibil, tre ceva tupeu Cand ati trecut prim apa aia, nu v-au murit motoarele? nu am decat cuvinte de ocara.. cum au unii posibilitatea we de we sa stea in mijlocul naturii... HUA... daca dau o fuga pana la voi imi aratati si mie cateva trasee in zona?asta sper sa se intample prin iulie - august, cand mai am ceva timp liber. desigur acest lucru va fi rasplatit cu berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu am decat cuvinte de ocara.. cum au unii posibilitatea we de we sa stea in mijlocul naturii... HUA... daca dau o fuga pana la voi imi aratati si mie cateva trasee in zona?asta sper sa se intample prin iulie - august, cand mai am ceva timp liber. desigur acest lucru va fi rasplatit cu berica Sigur.Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Tare fain. Mai ales trecerile alea prin apa. Pacat ca pe aici o trebuit sa ploaie si acolo era foarte uscat(din cate se vede in poze). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpy74 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Zi grea ( de sambata ) : ...si inca cateva aici Mikor jossztok Szebenbe Cand veniti si pe la Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Cand ati trecut prim apa aia, nu v-au murit motoarele? Un motor a trecut fara probleme ( Lala - FELICITARI !!! ), trei cu o mica oprire in apa, fara cazaturi ( Zsolti, Csocso, Sanci ) si unul (EU) cu o baie zdravana pe sub apa ( rezultat : bujie scoasa, filtru de aer pus la uscat, motor intors pana a curs toata apa din teava de esapament si motor ( 2T )... nu am decat cuvinte de ocara.. cum au unii posibilitatea we de we sa stea in mijlocul naturii... HUA... daca dau o fuga pana la voi imi aratati si mie cateva trasee in zona?asta sper sa se intample prin iulie - august, cand mai am ceva timp liber. desigur acest lucru va fi rasplatit cu berica Asteptam cu drag pe oricine doreste... Ne anuntati cu 2-3 zile inainte sa va rezervam cazare... Traseele sunt pregatite tot timpul, in fiecare sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate