altrixkk Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Poate ca ar trebui sa existe si un post sau chiar un topic, din care sa aflam care sunt manevrele de resuscitare si de manipulare a unui motociclist accidentat --ideal ar fi sa si stie ce spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dvl66 Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Motociclistul e acum acasa,si asteapta sa se recupereze dupa accident,are piciorul bandajat din cauza ca i s-au rupt tendoanele.Cam in 2luni sper sa isi revina complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Pe motociclist il cheama DAN, si este un chopperist linistit, care se bucura si el de hobby-ul lui. L-am cunoscut acum o luna, am baut un suc la o terasa, si e un tip fara figuri si alte viteze in cap..Asa ca nu-l suspectez in nici un caz de conduita agresiva.. Din ce am inteles ca s-a intamplat, dupa ce a fost agatat din spate, a mai avut puterea sa opreasca,sa puna motorul pe cric, dupa care a lesinat. Multa sanatate si refacere rapida, dane!!!!! PS. Sper ca nu vrei sa te lasi de sportul asta, asa cum am auzit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Mddda, intai te uiti la cal si-apoi iti aduci aminte de tine... Sanatate multa motoristului si recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate