paul_ktm Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salutare.Am o intrebare,mai mult adresata priceputilor in metale,dar nu numai.Intrebarea mea este daca Otelul,de pe care s-a indepartat vopseaua sau orice alt strat,in stadiul lui pur,daca il dau cu Polish "Alu-Magic" de la Polo,dupa ce ajung la acel rezultat aproape ca si cromul,trebuie tratat cu ceva impotriva ruginei?Eu stiu ca otelul rugineste,asa ca exista anumite metode/substante care protejeaza otelul de rugina?Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salutare.Am o intrebare,mai mult adresata priceputilor in metale,dar nu numai.Intrebarea mea este daca Otelul,de pe care s-a indepartat vopseaua sau orice alt strat,in stadiul lui pur,daca il dau cu Polish "Alu-Magic" de la Polo,dupa ce ajung la acel rezultat aproape ca si cromul,trebuie tratat cu ceva impotriva ruginei?Eu stiu ca otelul rugineste,asa ca exista anumite metode/substante care protejeaza otelul de rugina?Multumesc mult. lac, lac auto si iese de nu se poate in prealabil il degresezi bine si apoi il lacuiesti cu un lac incolor succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate