Sari la conținut

bogdanawo

Super Membru
  • Număr conținut

    1.333
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bogdan_awo

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Vadu Pasii
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    RIEJU RS2 50 MATRIX
  • Numar Moto
    Vadu Pasii 6969
  • Club
    Gre$oneria

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Carpati romanesc '60, Moped Simson SR2 '59, Danuvia 125 '60, Simson 425S '60, Moto Guzzi V35 Imola '82 dar inmatriculat ca Simson 350 din '61 (!), Honda CX500E '84, Honda NX 650 Dominator '92

Vizitatori Recenți Profil

1.882 citiri profil

bogdanawo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. pret, km, stare? detalia-za oricum nu m-a intereseaza, ca rieju meu e cel mai bun si face orice kymco, dar asea, informativ, sa stie si alti hai, conservar cu far numai asfaltat!
  3. rieju e cel mai tare! hai, asfalt cu conservarul in far rotit!
  4. crezi gresit,! nu stiu ce a scris pandur ala acolo, insa, iti garantez ca de cand ma stiu am fost iubitor de "epave". din respect pentru initiatorul topicului si pentru munca pe care a depus-o pentru a aduce IFA in acea stare, iti garantez ca este singura mea interventie fata de tine, alecko.
  5. foarte frumoase pozele! bravo! da, ma, a folosit ca efect de senzatie faptul ca era in miscare, ce anume nu-ti este clar??? forta rieju! hai, roti in far numai sub conservar!
  6. cunosti definitia prostiei, ba? pare-se ca nu, aaaa, nu te speria, e doar o constructie gramaticala inversata, provine de la "se pare"...... cand esti tu nascut, mai, tzutzurica? 19-ianuarie-1990?....hmmm, pai, pare-se (am explicat mai sus) ca pe vremea cand io ma dadeam cu rieju pe polei tu te incaltai cu fesu', asa ca ciocu' mic, ca acusica imi vine spumantu' hai, conserve mortilor numai sub far! ps: coccisake, imi cer scuze, nu am intentionat sa te jiCnesc. pps: rieju e cel mai tare!
  7. iar mergi, ma, constipake cu pocket baicuri si te dai baiat acilea? ia-ti, ma, scuter adevarat, rieju, citeste-i manualul de folosire si poate asa inveti si tu sa legi buche de buche cu cratima sau fara! hai, conserva asfaltata numai sub moarte pe far!
  8. ba chelule, io stiam ca sunt pulbere, dar daca zici tu, nu te contrazic :D

  9. am pastrat o limita a decentei, toti au pastrat! nu va incepe nimeni sa se porcaiasca aici. am avut o opinie pe care mi-am spus-o cu voce tare si cam atat. sincer, regret ca nu am avut sansa de a ma imprieteni cu rontz....doar am vorbit cand si cand..... dar imi pare al dracului de rau si nu pot intelege ca joi a fost ultima data cand l-am vazut. deci chiar nu pot intelege asta.
  10. deci rontz se ducea la targu mures.....unde dobrescu avea un magazin.....un alt pui de "mymoto" pe care il lauda unii, aici, pe forum, cand oamenii au nevoie de sfaturi, nu de publicitate.....e mult mai rentabil sa alergi un "sclav", nevoit sa-si plateasca ratele la motorul mult dorit decat sa angajezi un om in zona, pe care nici nu-l cunosti si nu stii ce-i poate pielea, deh, poate te fura cu cateva mii de lei vechi, de un pachet de tigari, nu mai bine alergi un om aiurea? zi si noapte, in ture, daca se poate....sa exploatam totul.....doar ne intra niste bani in buzunar.....noaptea pe drum, a doua zi la magazin.....urmatoarea zi pe drum.....nu e mai bine asa? banii intra in buzunar.....acum, acei bani au curmat o viata.....da, poate ca e si vina lui, caci a acceptat.....dar poate ca el chiar isi traia visul.....acum nu mai e nici el si nu mai e nici visul lui.....dar banii au ramas.....sa ai burta plina, dobrescule, e cel mai bine asa.....sa nu simti nici o lipsa.....nu are rost.....sincer, verdele asta ma cam face sa borasc.....oare sunt singurul? rontz a acceptat asta si, intr-un fel, e vinovat de moartea lui.....dar, oare, nu a fost cineva care sa se fi "ingrasat" de pe tot timpul in care el a tot alergat?.....si, oare, nu a tot fost aburit cu aceste deplasari? ceva mai multi bani, promisiuni, speranta de a ramane cu ceva mai multi bani dupa achitarea ratei?.....io tot stau si ma intreb.....merita? acum, toti vor spune ca nu.....dar, poate rontz a murit fericit de faptul ca el si-a demonstrat pentru el insusi ca poate pana in ultima clipa..... totusi, nu prea mai conteaza..... ceea ce acum conteaza cu adevarat pentru mine este ca eu si el nu am apucat sa bem o bere impreuna si faptul ca nu voi mai avea niciodata aceasta sansa..... la urma urmei, verdele a invins din nou.....eu ma bucur sincer pentru el..... si nu, "declaratia" mea nu se vrea a acuza.....este doar regretul meu pentru faptul ca nu am apucat sa schimb si eu cateva vorbe mai lungi si uitate cu acest "coleg rontz" e adevarat, oamenii mai si mor.....dar, la tine nu m-am asteptat in nici un caz la asta....cel putin nu zilele astea....
  11. nu am apucat sa-l cunosc prea bine.....de fapt, nu-l cunosteam mai deloc, mai mult din vedere, dar stiu ca de fiecare data cand am dat noroc cu el, se inclina respectuos.....si zambea.....ma respecta desi nu ma cunostea nici el, la randul lui.....ultima data l-am vazut joia trecuta.....acum s-a dus si nu am apucat nici macar sa bem impreuna.....rontz, imi pare rau.....ai disparut dintre noi..... ce dracu' sa mai spun? cursorul asta clipeste si-mi pare din ce in ce mai rau.....si tot clipeste.....ba???? tu esti nebun???? cum puula mea sa fi murit???baaaaaaaaaaaaa......hai, ma, lasati gluma, pe bune acum........ce dracu', ma??? am ajuns sa ne pretuim doar cand nu mai suntem? ba rontz....nu e adevarat, nu? hai ma....sunt atat de bou caci eram suficient de beat incat sa nu-mi mai amintesc ultima ta gluma pe care ai spus-o.....stii, radeam cu stege, cu dt_yamaha, cu geserica, cu whiteman, cu roxana_ghfx, cu radu_ghfx....ba rontz.....baaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  12. ai facut ce ti-am spus eu? ai incercat sa decuplezi complet releul de incarcare, scotandu-i mufa, sa schimbi siguranta si apoi sa cuplezi bateria sa vezi daca o mai arde? in loc sa pui mana sa faci ceva constructiv, te iei dupa cea mai tampita afirmatie de aici, aceea cu incarcat bateria invers.... stau si ma intreb, ce anume astepti? sa vin eu sa-ti repar mobra? nu stiu ce intelegi tu prin curent invers la semiconductori.....din cate stiu, in afara de uzuala dioda zenner si cateva alte tipuri speciale de diode (cel mai bun exemplu fiind varicap) dar care nu au absolut nici o legatura cu acest releu/redresor/regulator, nici un alt tip nu prea functioneaza in regim activ invers......dioda redresoare, caci ea este unul din tipurile de semiconductoare folosite in cazul de fata, nu functioneaza decat in zona conductiei directe. daca este polarizata invers ea nu se deschide, curentul invers fiind, 0, practic, nu exista. ca si caracteristici ale diodelor redresoare, notiunea de curent invers nici macar nu exista in cataloagele de specialitate. singura notiune care include cuvantul "invers" in cazul diodei redresoare este notiunea de tensiune inversa si reprezinta tensiunea maxima inversa (adica + pe katod si - pe anod) pe care o poate suporta la bornele ei fara a fi pusa in pericol jonctiunea. uzual, la diodele redresoare de putere, aceasta este de ordinul sutelor poate chiar 1000 si ceva de volti.....la tiristoare, iarasi nu are sens acest curent invers.....la fel, si aici se defineste ca si alt parametru, tot o tensiune inversa pentru ca, in sine, tiristorul, grosso moddo, nu este decat o dioda redresoare comandata. ca si concluzie finala, nu se poate vorbi despre un curent invers in cazul acestor doua tipuri de dispozitive conductoare deoarece nu exista conductie in zona polarizarii inverse. ca si raspuns la intrebarea ta, notiunea de curent invers nu are sens in acest caz. LE: aaa, sa nu uit: ia, moarte conservarilor!
  13. drag thomas, imi pare rau, dar nu te-am calcat absolut deloc pe coada...... de fapt, hai sa vedem cine a inceput primul......colac peste pupaza, tu nu ai dat un sfat pertinent ci ai facut publicitate gratuita..... sper sa te tii de cuvant mai departe..... hai, moarte conservarilor!
×
×
  • Creează nouă...