Alex_16 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Salut! Dati-mi si mie detalii in ceea ce priveste schimbatul becurilor sau ledurilor de la bord, va rog! Eu am la bord 3 ceasuri galbene si unul albastru. Unde gasesc alte culori? Sau nu depinde de culoarea becului? Editat Iunie 18, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Salut! Dati-mi si mie detalii in ceea ce priveste schimbatul becurilor sau ledurilor de la bord, va rog!Eu am la bord 3 ceasuri galbene si unul albastru. Unde gasesc alte culori? Sau nu depinde de culoarea becului? becuri se gasesc la piese auto si la peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Dai jos bordu si schimbi becurile pui ce culoare doresti becurile au mufa ca la pozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 sau poti sa iti pui leduri din alea albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 la mine de exemplu is becuri cu mufa ca la pozitie dar ca becul este mic...asemenea unui led de bricheta, iar cel de pozitie este mult mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 ok multumesc tuturor l.a.: Am fost la vreo 10 benzinarii, m-am plictisit cat am cautat. Am fost si la magazine de tuning, si de piese auto si tot n-am gasit. Parca au intrat in pamant. Doar la Lukoil am gasit niste becuri pt bord, dar normale...eu vreau colorate. Stiti un magazin unde gasesc sigur? MS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ok multumesc tuturor l.a.: Am fost la vreo 10 benzinarii, m-am plictisit cat am cautat. Am fost si la magazine de tuning, si de piese auto si tot n-am gasit. Parca au intrat in pamant. Doar la Lukoil am gasit niste becuri pt bord, dar normale...eu vreau colorate. Stiti un magazin unde gasesc sigur? MS! sunt de toate culorile la noi la Rompetrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate