Sari la conținut

Raulyto

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Raulyto

  1. bai esti nebunu ai luuat kawa aia ?:>

  2. Power am 100% pt ca lam dat jos a fost rupta clapeta ce deschide poweru...sa rezolvat problema!atat tot ca la 11.000 nu se mai misca acu la turometru se opreste acolo! Â
  3. Salut! Ma altursi eu voua cu un Aprilia rs 125 Replica 1997! Are power valve in talon 23kw ! Are ceva limitare cred ca din aprindere nu urca in ture mai mult de 11000/rpm!
  4. Raulyto

    Itp Pt Moto

    Â Nu mi-a dat a trebuit sa vin acasa sa pun o alta roata cu cauciu cde 150 cat era trecut in talon.Â
  5. Raulyto

    Itp Pt Moto

    Se face langa RAR in spate la baumax este intrare cateva probleme care le-am intampinat eu.. -siguranta la lant pusa invers -cauciuc mai lat decat in talon -nu palpaia o semnalizare Am vazut ca is atenti al urmatorele:-sa nu joace carenele -numaru sa fie pus ok sa nu se rabateze sau alte variante.
  6. Salut, am si io o problema am un rs125 replica 1997... merge bn pana la 8500-9000rpm dupa 9000rpm nu mai trage se tureaza da doar atat! Ce are putea fi?
  7. Raulyto

    Itp Pt Moto

    Cine imi poate imprumuta o roata cu cauciuc de 150/60/17 pt un aprilia rs 125 1997 cateva ore pana trec itp`ul:) eu am cauciuc de 160 si nu vor sa ma treaca!
  8. Raulyto

    Malaguti Fanclub

    Mers spotiv in oras (full gaz cat este posibil) cam 4-5% Mers sportiv afara..adica full gaz cam 2,5-3% Mers normal oras 3-3,5% Mers Normal afara 2%(poate chear mai jos) asta la un regim normal de 40-50-60 km/h (Consum testat personal p f12-le meu )
  9. Salut! Pun si eu cateva poze cu mopedu..nu pre activez pe forum..poate de acum in colo!
  10. Raulyto

    SHARK - Discutii Generale

    Pan la urma am comndato eu si azi am primito e forte 0k casca merita cei 50E:D
  11. Raulyto

    SHARK - Discutii Generale

    Are cineva modelu asta nu gasesc nici o poza din spate(pote are vreo floare) si vad ca are ceva floricele e model pentru femei?
  12. Daca reusesti ce vrei sa faci imi dai te rog frumos un PM cu id tau deoarece si tata are un simson si de apx 2 ani se gandeste la o metoda care sa functioneze dar pana acum a facut ecva adaptari da nu merge cum trebuia si a dat jos acum nu mai functioneza motocicleta se gandeste la o solutie!
  13. Ce m-as da si io o tura pe zapada da aici la noi nu este nici zapada  si nici numi doresc sa vina ca nam cauciucÂ
  14. Nar fi o problema sa introduca categoria AM dar , sa nu te coste o avere aceasta categorie , de exemplu A1 costa cu tote taxele ce le platesti apx.5 mil , nu merita deorece faci A1 si pesete 2 ani mai da 5 mil daca nu cresc taxele categoria (ceea ce nu se pote) pentru categoria A
  15. Raulyto

    Casca

    uitete putine la uvex-uri sunt la ofera 50E nu mi se pare chear asa mult:D http://www.louis.de/_20df1a83110432f262979....php?topic=list
  16. Raulyto

    Malaguti Fanclub

    Ceva poze cu scuterica al meu
  17. Dah is frustatrat din cauza la toti tampitio de soferi ! ias injura pana as enumera tote injuarturile din lume shi toto nu mas cama!
  18. Tota lumea spune ca noi scuteristi suntem neatenti si ca toti copii cu impresi au cate un scuter da sant soferi care habar nau sa circule+ca nici nu santem respectati deci ca si cum nu am exista in trafic , de multe ori mi-a iesit in cale cate un prost\proasta, care daca leam dat un calxon sa observe ca exist sau oprit sa ma ia la bataie !!!
  19. Sar putea sa fie crapat cotul ce merge de pe motor la carburator e din plastic si eu am patit la fel:
  20. cam putini as fi venit si eu daca aveam cauciuc! , ar fi fost mult mai muti daca era mai cald
  21. Am si eu o intrebare : am curea noua shi am sprint foarte bun dar se aude un scartit ca si cand ar patina cureaua din ce cauza ar putea fi ? precizez ca nu am schimbat rolele cand am schimbat cureaua!
×
×
  • Creează nouă...