vladdygo Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Careva cu chef de plimbare? Orice parere e binevenita Varianta 1: - Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Razgrad-Shumen-Varna (cca 3ore), intoarcerea prin Vama, Constanta-Bucuresti Varianta 2: - Buc- Cheia-Bv-Sibiu, intoarcerea Pitesti in ambele cazuri plecare/intoarcere in aceeasi zi, adica maine. careva la fel de nebun ca mine, este? Varianta 1: - Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Razgrad-Shumen-Varna (cca 3ore), intoarcerea prin Vama, Constanta-Bucuresti Varianta 2: - Buc- Cheia-Bv-Sibiu, intoarcerea Pitesti in ambele cazuri plecare/intoarcere in aceeasi zi, adica maine. careva la fel de nebun ca mine, este? Varianta 1: - Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Razgrad-Shumen-Varna (cca 3ore), intoarcerea prin Vama, Constanta-Bucuresti Varianta 2: - Buc- Cheia-Bv-Sibiu, intoarcerea Pitesti in ambele cazuri plecare/intoarcere in aceeasi zi, adica maine. careva la fel de nebun ca mine, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) cu ce viteza de croaziera ti-ai propus sa mergi? ce vrei tu e cam lung pentru o zi parerea mea...strict personala si oricum si tu esti incepator ca si mine; e drum lung io ma gandeam ceva de genul cheia si inapoi sau buc-predeal-paraul rece -bran-campulung-targoviste-buc Editat Iunie 20, 2008 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Bucuresti (Ploiesti) - Urziceni - Buzau - Vulcanii Noroiosi - Brasov - Predeal (cazare vila) - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Bucuresti Din Bucuresti pleaca 3 motoare pana la Vulcanii Noroiosi si se intorc. Din Ploiesti vom fi 2 sau 3 motoare care vom face tot traseul descris mai sus. Motoarele sunt choppere, enduro (pe care le stiu eu). Asa ca nu vor fi viteze prea mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 La ce ora se pleaca din Bucuresti si de unde exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu stiu exact, nu s-a stabilit inca o ora de plecare. Sa ne intalnim 11-12 in Buzau. Lasa un numar de telefon si-ti fac lipeala cu cineva din grupul din Bucuresti. O benzinarie prin Pantelimon ar fi un punct bun de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Ai pm cu datele mele de contact. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Dati un pm, prefer tel. 0766404031 eu prefer varianta bran, la vulcani am mai fost si nu e grozav...(opinia mea) @andu: viteza cca 130-150, ceva mai mult pe autostrada daca te bagi la varianta BG, crede-ma cu masina am facut 3 ore pana la varna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 prefer munte faza e ca o sa injure cineva daca sambata seara nu sunt acasa...m-as baga cu baietii si o las sa injure.Daca merg atunci adopt varianta sambata-duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 eu nu pot sta peste noapte ca altfel dorm la usa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Bucuresti (Ploiesti) - Urziceni - Buzau - Vulcanii Noroiosi - Brasov - Predeal (cazare vila) - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Bucuresti Ma bag si io ! ceva stabilit cu cazarea avem?iti trimit datele mele pe pm io am scapat si nici nu m-a injurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Am fost, am vazut, am mers mai departe (unii dintre noi inapoi). 3 motoare din Ploiesti, 4 din Bucuresti, intalnire Buzau, mers in grup la vestitii vulcani noroiosi. Bucurestenii au luat-o inapoi, restul mai departe Intorsura Buzaului (drum excelent cu serpentine muuulte), Brasov (cam nasol drumul aproape de Brasov), Predeal (popas de noapte), Bran, Campulung (frumos traseul dar cam accidentat), Pitesti, Bucuresti. In concluzie, aproape 600 de km frumosi si placuti. O sa vina si niste poze cand s-or cupla aparatele foto la computere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate