Sari la conținut

vladdygo

Membru
  • Număr conținut

    379
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.procons.com.ro/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    plastic
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600
  • Club
    bere la ghidon

Vizitatori Recenți Profil

1.035 citiri profil

vladdygo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mosule, daca nu crap pan ajung la varsta Dumitale, macar stiu ca n-o sa fluier p'aici cu fonturi bolduite a paguba, cersind un pupat in kur. Starea de 'spirit' e sa fi vesel (chiar cocotat pe un scaun de metrou), sa nu devii o carpa batrana. Cum am mai zis, asta e un simplu mijloc de transport cu minim 2 roti. Inre timp au mai aparut trotinete electrice, 'mizeriile' alea cu o singura roata si alte giumbuslucuri tehnologice pe care cognitia dumitale nu le poate intelege desi misuna zilnic printre masinile noastre. Nu demulta vreme se zicea ca omenescul trup n-ar rezista calatoriei intr-un tren cu deplasare de 30kmh, in fine nu eram nascut pe atunci. Marturisesc ca mi-a fost amar citindu-ti defuncta suspectand un parandarat de la bmw, te-am supraestimat. Constat ca si calatoria cu tramvaiul e o mare stare de spirit, forumul dedicat este fascinant. Lipseste insa acolo vatmanul atoatestiutor, agonand dupa gloria niciodata avuta, ce tipa bolduit. Sa mai traiesti 100ani !
  2. mosule, mai traiesti mah?! hai tipa ceva cu bold p'aciea ca ne plictisim. Aidi bre c-au trecut aproape zece ani de knd ai dat matale faliment.
  3. niste placute de frana spate PC34 sau PC36 pe unde gasesc? orice sugestie e binevenita pe PM. Multumesc!
  4. Like! pacat ca n-ati documentat inainte mai mult @hayastan. e totusi primul stat crestin, primul stat ortodox din lume. a fi meritat mai multa atentie.
  5. Super! Insa pozele din corea de nord merita mai multe descrieri.
  6. poy pe forumul international recunoaste ca a sarit cu ea in sant, pune si poze cu ea in baltoaca, iar aici se ia de un forumist cum ca cica asa a vrut el s-o faca si ca oricand ii poate pune carenele la loc...plm no comment!
  7. ce ghiolbaneala! cea mai hidoasa aratare vazuta...atat martzoaga cat si vizitiul, mai ales ca vizitiul minte de stinge. pe forumul international de 1100 xx se vede maiestria vizitiului de-a ajuns cu chariota intr-un sant de irigatii...posta acolo si se lauda ii mai lipsesc niste beculete fosforescente si niste mileuri...ha ha ha
  8. arata superb la final! felicitari! lamureste prostul de mine te rog, la ce foloseste butelia? mecanica mea moto tinde spre zero.
  9. ha ha ha, putina politica mai trebuie sau vreo firma cu borduri
  10. Frumoase peisajele! Pacat de mobre sincer nu ma asteptam, par a fi noi. Sunt in cercerari pt achizitia unui sport-touring sau enduro-touring si mai mai ca eram tentat la o europeana. Acum (dar si citind niste forumuri destul de obiective din state si canada) clar voi ramane la japoneze. Pentru tura voastra cred ca s-ar fi pretat mult mai bine o tenere sau transalp, chiar si mai veche...fiabilitate testata de ani buni de zile. Poate ne spuneti va rog si de gume, sunt tare curios marca si cum s-au comportat. Pentru noi ce admiram istoria si pozele, peripetiile chiar nefericite sunt interesante. Cred insa ca in acele momente va venea sa dati foc la mobre, si nu musai din cauza costurilor, ci pt ca probabil ati ratat unele trasee. Per total, in timp, aceste peripetii neasteptate dau frumusetea unei experiente de viata unice. Citesc cu mare placere wildwalk.ro si recunosc ca-s putin invidios ca aveti si timp si bani si ceva nebunie. La majoritatea printre care ma numar mai greu se brodesc toate trei simultan, insa cel mai mare inamic este timpul. nevasta, copil, catel, purcel... P.S. completare: un al 4-lea criteriu = gashca. greu de gasit oameni de calitate!
  11. hai mah mai ne fierbi mult cu povestea? sau ai gasit tinutu secuiesc p'acolo si te-au asimilat aia?
  12. ce (cuvant urat), la bmw se putea sui oricine pe motoare de peste 20000E...
  13. Frig si saracie lucie...oglinda tarii in care vietuim! Bon fiscal la intrare......
×
×
  • Creează nouă...