AliBoss Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Ma gandeam sa organizam si noi o intrunire a scuteristilor. Eu sunt din Pucioasa si sper sa mai gasesc interesati. Pe lai noi nu prea sunt astfel de intruniri asa ca ma gandeam sa organizam noi una. Pt cei doritori sa-mi lase un e-mail la: aliboss21@yahoo.com. Va salut cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Lol am ajuns sa scriu la scuteristi In Targoviste sunt ceva pustani care au scutere (chiar destui) dar nu stiu daca ar fii dornici de o astfel de intrunire...singura lor preocupare e sa o arda degeaba si fara casca printre masini si am mai vazut cativa care au mai trecut si pe rosu printre pietoni.. Eu iti urez bafta in a strange lumea la o astfel de intalnire. PS Purtati intotdeauna casca (,) caci pe care va mai prin fara ea va bat cu protectiile de la manusi pana radeti. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Asta e. Eu astept in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Asta e. Eu astept in continuare. ah fir'ar... am intarziat cu vre-o 2 ani pentru a raspunde chiar voiam sa scriu un topic in Scooter Mania pentru niste scuteristi targovisteni, dar am zis sa caut si am dat peste acesta... dar vad k e din 2005 si deja vad ca ti-ai luat un motor, deci oferta a cazut demult... nu-mi ramane decat sa te salut si sa sper ca poate ne intalnim prin targoviste (eu stau in centru si cand mai e cald mai dau o raita prin imprejurimi...) si sa ne salutam poate ne cinstim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate