rieju matrix Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 SAl am deschis acest topic pt cei din Focsani si imprejurimi care au chef de plimbari mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Si de ce nu l-ai deschis la Comunitati Moto Regionale -> Vrancea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 poi nu stiu,ca eu ma refer doar la posesorii de scutere sau motociclete de max 125(sunt nou nu prea le am cu forumu asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Sa rugam pe cineva sa-l mute acolo, daca suntem vranceni pe ->Vrancea ne intalnim la un pahar de vorba, nu vad de ce n-ati avea si voi un coltisor al vostru acolo unde sa planuiti toate iesirile... pai nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 Chiar nu e nimeni din vrancea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate