Jump to content

TETEA.

Super Membru
 • Posts

  4,810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by TETEA.

 1. Concediu pe 2 ca sa nu recuperez, apoi de pe 5 pana pe 8. Rectific deci, cu sarbatorile si alea-alea, cam doua saptamani concediu
 2. Neata! Prima zi de munca dupa o saptamana de concediu. Noroc ca-i vineri, altfel vomam pe tastatura...
 3. Imi pare tare rau sa aud asta, nea Jeane! E cel mai naspa scenariu sa renunți, pentru ca te lipsesti voluntar de foarte mult fun adevarat! Te cred si te inteleg insa, pentru ca "fun"-ul pe care l-ai avut tu pana acum, nici la dusmani nu-l doresc! Poate o rezolvi pana in primavara,si revii la sentimente mai bune cand da coltul ierbii. Pana atunci sanatate maxima la trup si la minte!
 4. Pffff... Nu stiu cum de-ti lipsea pana acum, la garaj serios...
 5. Foarte corect, dar e marti dimineata, nu-mi permit...
 6. Neața si La Mulți Ani pe motoare, Cristi! Să fii sănătos şi la pungă gros!
 7. Neata la toata lumea! Sa vă dea Barbosu like la toti! Vedeți ca si maine e zi de sărbătoare, sa nu înjurati pe aici ca e luni, ca e greu, ca alea-alea. O duminica linistita sa aveti!
 8. Dintre cele enumerate mai sus, propunerea mea de top 3 e urmatoarea: 1. Yamaha XVS 1300 - cea mai usor de manevrat, gabarit potrivit, putere mai multa decat ai nevoie 2. Honda VTX 1300 similara in calitati cu XVS-ul de mai sus, dar mai putin zvâc, si e pe carburatie. 3. Kawasaki VN 1600 - poate cea mai incapatoare, manevrabilitate ok-ish, dar greutatea se simte cam deranjant si poate afecta si manevrabilitatea pana ajungi sa o cunosti. VT 1100, VN 1500 si XVS 1100 nu intra in top 3 pt ca sunt prea vechi, au probleme specifice si sunt inferioare celor din top 3. Bugetul cat este acum? A mai crescut? Succes in alegere! Parerea mea e ca 3 ani ai fi fericit si cu un Honda Shadow VT 750 sau Kawasaki VN 800. Nevoia de motoare mai mari apare o data cu experienta si cu folosirea motorului la drumuri mai lungi, prin Europa sau concedii prelungite cu multe bagaje.
 9. Mulțumesc, domnu'! Sănătate și tărie in putz la tot omu' bun!
 10. Mulțumesc, Nea' Ivane! Sa fie sănătate la toata lumea! Dau, cum sa nu! Numa' să ne (re)găsim...
 11. Neata buna si-o cafea la tot omu' bun!
 12. O opinie are fiecare, si si-o poate exprima civilizat, chiar daca e mod sau admin. Nu e ok sa-si intareasca opiniile apasand pe butoane. Dar n-o sa vezi asta. La mulți ani români, oriunde va aflați!
 13. Neata la toata lumea! Scoate-i dinții, Nea' Ivane! Oh, wait... Tinem pumnii!
 14. Neata la tot omu' bun! Lasati ploaia in pace, era nevoie demult de ea. Daca nu acum, atunci cand?!
 15. Merci! Cred ca mi se potriveste vorba aia: Cand n-ai bani de paine, mananci si cozonac! Cele bune!
 16. Topicul se poate inchide, am ajuns la un acord cu @Kagemusha. Multumesc tuturor celor care au contribuit cu un sfat, o parere, orice. Cele bune, tuturor!
×
×
 • Create New...