Jump to content

TETEA.

Super Membru
 • Content Count

  3,570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About TETEA.

 • Rank
  TeTeA

Contact Methods

 • Yahoo
  rammirez_ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cel mai mioritic plai
 • Carnet moto din
  aprilie 2004
 • Motocicleta
  Chopper de viteza
 • Club
  CIRC SI BALAMUC

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Minsk 125, Kawasaki Ninja 500, Suzuki Bandit 600S, Suzuki GSXF 750
 • Interests
  To ride again tomorrow!

Recent Profile Visitors

2,590 profile views
 1. Urmaresc cu interes! Vreau sa iau sotiei un laptop cu specificatii similare cu cele descrise de initiator, mai putin spatiul de stocare mare de care nu e musai nevoie. Multumesc. Interesant, multumesc!
 2. @dan.91, Pana la urma s-a vandut? M-ar interesa, daca cererea intalneste oferta.... Aripa fata o mai ai? De ce s-a dat jos?
 3. Sa o stapanesti sanatos, domnu'! Arata boboc VX-ul, daca nu-ti place, da-mi de stire! Pentru asta, nu puteai gasi un om mai bun decat Marcel!
 4. Daca ar fi dupa noi... jumamate ar trebui sa se pensioneze, si jumatate minus unu ar trebui sa se duca in WSBK. Sa alerge Marcel singur, ca tot aia e. Una peste alta, iesirea Loredanei din GP se face cam pe usa din dos...
 5. Da, putem oricand spera ca Honda sa vina cu o cotoarba de motocicleta pe care sa n-o poata pilota nici Marcel... Oh wait... ar trebui ca Honda sa nu fie Honda, si nici Marcel sa nu fie Marcel... Cam greu...
 6. FARA LEGATURA CU MASINA IN CAUZA! E clar, samsarii vor avea curand un nou text in repertoriu: Bo$$, a fost a unei cucoane corporatiste din BuCuresti, dar aia mergea cu metroul ca ajungea mai repede la munca. Ea n-a vrut, dar i-au dat-o aia cu forta. Masina a facut 5000 de km in 15 ani bo$$, ca la Bucale nu merge nimeni cu masina bre, n-ai vazut ce trafic e, ej'nebun?!? Numa ratb si metrorex bre, iote 'coalea pe tricepsu'meu, am si tatuaj cu sigla RATB-ului!
 7. Citindu-te, mi se face dor de 9fingers...
 8. @ilarionciobanu, exact! Dar era greu... "Problema mea" cu Zarco, ca si cu Vinales dealtfel, provine si din faptul ca acum 1-2 ani imi puneam speranta in ei ca se vor lua de beregata cu MM. La clinciurile cu Rossi (al carui fan am fost pana la episodul "ciubotica") nici nu m-am gandit, pentru ca...this is racing!
 9. Au fost chiar cateva persoane multumite...
 10. Devine patologica asta la unii de pe aici... Cand zic ca Zarcoiu e batut in cap, ma gandesc rapid la vreo duzina de situatii de pe pista si din afara ei, in care a demonstrat ca are rahat intre urechi. In niciuna dintre situatiile amintite nu-l vad pe Doctor implicat. Totusi se gasesc unii hoți sa strige "huo, hoțul giallooo!), avand exact atitudinea de fan/hater microbisto-carpatino-giallo. Method, se face curent cand deschizi tu gura. Ai scris vreo 4000 de cuvinte in care discuti doar o supozitie de-a ta, nu ce am zis eu. Necesita un talent special asta, recunosc! Nu te osteni sa-mi raspunzi, mi-am tras fesul pe cap si am plecat de aici!
 11. Poate ai uitat cand s-a suit pe MM la PhillipIsland. E drept ca doar Zarco a cazut, dar MM a abandonat si el, cu codita rupta. Cred ca nimeni nu-l mai suporta pe Zarco de cand cu strategiile lui cu gumele soft. Pleca racheta si croseta "granzii" in primele 5-7 tururi, apoi cand incepea cursa "pe bune" el devenea un jalon mobil si arțăgos, incurcandu-i pe toti care se luptau pe puncte, nu ca el pe timp de emisie/expunere sponsori pe sticla. Si ultimele 5 tururi pierdea cate 4-5 pozitii pe tur. Dar macar se căcase cu succes si pe cursa altora. Asta-i Zarco, portret by TETEA.
 12. Merci, Cristi! Toate sunt faine, si asta ar trebui sa fie un topic tinut mereu sus. Ca despre asta e vorba, oamenii, motocicletele, drumul...
 13. L-a batut pe la clasele inferioare. Si nr. 12 pe care il are acum l-a avut atunci cand l-a batut pe MM, asta fiind si motivul schimbarii (sa-i aduca noroc). Vom vedea, dar sunt sceptic si eu...
×
×
 • Create New...