zuziki Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Acum 20 min am fost sunata cum ca un motociclist a avut accident pe autostrada la km 20. (avea poza lui Robert pe geam). Stie cineva cine este baiatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Acum 20 min am fost sunata cum ca un motociclist a avut accident pe autostrada la km 20. (avea poza lui Robert pe geam).Stie cineva cine este baiatul? Constanta sau Pitesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 spre constanta sau din constanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 spre constanta. abia plecase din Bucuresti chiar nu stie nimeni despre el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Si eu am fost informat despre acest accident... a vazut din mers motocicleta pe jos. Nu stie nimeni nimic despre el... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 CE CULOARE AVEA MOTO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 era vrun gixxer si tipul avea combinezon negru ?? Detaliiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Am auzit ca e un baiat din Otopeni care a murit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Ce baiat ma nene ?? nu stie nimeni niciun detaliu ? ce motoreta era Cum era echipat baiatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Aoleu! Nu se poate așa ceva... Aștept detalii totuși și sper să nu fie de rău! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 am sunat pe toti care ii stiu din Otopeni cu gixxer ...doar 1 nu raspunde dar nu cred ca este el...sper sa nu fie vreunu din cunoscutii mei pe care am omis sa-i sun...... daca a aflat cineva ceva...va rog sa postati!multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Acum 20 min am fost sunata cum ca un motociclist a avut accident pe autostrada la km 20. (avea poza lui Robert pe geam).Stie cineva cine este baiatul? pe la ora 20 eu am intrat de pe autostrada in bucuresti dar n-am vazut nimic nici pe sensul meu , nici catre constanta aaa , acum imi amintesc ca am vazut trecand in viteza mare catre constantza o salvare , dar pana in acel moment eu nu am vazut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 da....... era gsxr si costumul negru mai mult nu am aflet nici eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 un anunt din asta ii baga in sperieti pe toti...mai bine inainte de a posta afli toate datele, ca in felul asta se apuca toti sa se sune intre si se gandesc la ce e mai rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate