Sari la conținut

Alter Ego

Super Membru
  • Număr conținut

    1.159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ...PM

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Romania.
  • Carnet moto din
    N-am.
  • Motocicleta
    Pistol cu capse

Informații profil

  • Motociclete detinute
    N-am nici d-aia, doar imi dau cu parerea.
  • Interests
    None.

Alter Ego's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Alonso nu mai alearga dupa titluri F1. S-a apucat de manageriat echipa de ProTour ciclism. Poate asa mai are vreo sansa la un titlu ravnit. Ferrari a mirosit si l-au luat pe Kimi. Mai bine asa.
  2. Ce ne-am mai vazut in weekend, ba. Ceapa ma-sii, parca ne dor minutele de Orange.
  3. Interpretarea de care vorbesti e bazata pe toata declaratia lui Furusawa. Am gresit ce-i drept cand am citat doar acele randuri. Cand se va publica vei intelege mai bine. Diferenta e facuta din start de principiile asiatice, in special japoneze, in ceea ce priveste relatia firma-angajat, care sunt total diferite fata de cele europene.
  4. Aparent Yamaha va face totul public pe 15 August. Vom vedea daca asa se si intampla, e posibil ca vestea sa iasa la lumina mult mai devreme. Sincer sunt dezamagit, imi doream sa ramana la Ducati si sa castige cel putin o cursa. Sunt totusi 100% sigur ca Furusawa nu va lucra cu Ducati. Indiferent de oferta, de sansa, de ce prietenie are cu Vale, un samurai isi va pastra onoarea si nu va dezonora Yamaha (chiar daca s-a retras). Cel putin asa afirma in interviul lui dat lui Akira Nishimura, jurnalist japonez. @akyranishimura To be frank, his code of ethics. @MotoGPJules Why did Furasawa decline to help Ducati? Furusawa won't be back to the paddock. "I prefer quiet life. That's why I moved to Kyoto from Iwata".
  5. Sunt atat de multe speculatii si se vorbesc atatea chestii despre Rossi... Mai sunt cateva zile si sigur vor dezvalui adevarul adevarat. E clar ca dupa etapa de la Laguna Seca vor trage linie. Pana acum Ducati e cea mai buna solutie pentru el, dar din pacate nu si pentru Ducati.
  6. Indiferent de ce usi i se inchid lui Rossi, eu sunt ferm convins ca el se va descurca. Ori la Ducati ca ultima gaina de pe grila prototipurilor ori intr-o echipa de client ceva mai consacrat (Honda/Yamaha). Tot in MotoGP ramane. Cel putin 2 ani, asa cum a si afirmat.
  7. Not everyone loves Rossi... ..especially not Ducati fans from Casinina. http://www.visordown.com/snippets/not-everyone-loves-rossi/20938.html
  8. Sau ramane la Ducati, dar Dorna schimba total conditiile de cursa. Obligat se va concura doar pe ploaie, sa aiba si Rossi sanse. Eventual unde si ninge.
  9. Sigur e mult mai mult decat stand acasa, pe scaun, in fata calculatorului.
  10. Dupa performanta lui Cal de acum de la Silverstone mi-as dori sa-l vad la uzina, in locul lui Dovizioso. Sper ca in cazul in care se concretizeaza sa nu fie aceeasi deceptie ca James Toseland.
  11. Ti-a raspuns 9fingers deja. Nu are sens sa repet. Si ai grija, nimeni nu trebuie sa inteleaga nimic, este doar parerea ta. Asa cum ai si punctat. My point exactly.
  12. Incearca pentru prima oara sa te concentrezi si sa observi ceea ce am citat eu din postul tau. Expresia folosita de tine este una doar preluata de la un afon in viata. Sa zicem ca te acuz si te atac doar pentru raspandirea balivernelor mediatice. De data asta ti-am citat tot postul, ca sa fii sigur ca m-am adresat tie si nu doar ca am comentat o expresie (care nu-ti apartine, repet). Stai linistit, e ultima interventie cand vine vorba de cele scrise de tine. Asta ca sa nu te mai simti jignit.
  13. Eu ma fac ca nu am citit postul asta, iti propun sa recitesti ce anume am comentat si apoi daca revii cu aceleasi mizerii te voi jigni, si eu. Diferenta e ca eu o voi face intr-un mod mai urat, dar mult mai subtil. Ce zici, de acord?
  14. Când văd expresia asta mă oripilez instant. E exact ca "a greșit treapta de viteză". Expresii Haralambiene folosite de dragul de a spune ceva, aparent inteligent.
×
×
  • Creează nouă...