Dimitris Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 cum e clear glass??? 19 e mult, le faci muci la noi... 18 frate. eu am gasit deja axis in 5 spite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 bai matrix eu azi am mers cu o gramada de scuteristi super tare frate mai lasami nr tau de tel odata sa te sun sa mergi si 8u cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 cat costa jentile de 19? si mai ales unde gasesti jenti de scooter? 208811[/snapback] erau jenti de masina nu de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 Ce mai spuneti baietzi? Cum ramene cu plimbarea. Pacat de vremea de afara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 alibooss pan la urma sar putea sa mergem ca eu cu dumi speed fight si cu inca cativa scuteristi ne am plimbat pe aici pe la noi si a fost super tare si i am intrebat daca vor sa mearga si au zis ca da acum ramane sa stabilim cand mai vb ps eu maine plec la mare si ma intorc peste o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 Bene. Vacanta placuta. Mai vb cand te intorci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 gata fratilor m am intors ce ziceti mai facem plimbarea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 salutare scuze aliiboss ca nu am rasp mai devreme dar nu am mai fost la net de mult .... eu dau ex pe 12 aug sa speram sa-l iau atunci! pana la urma ati fost pe undeva?tot vb dar nimik! salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 salutare scuze aliiboss ca nu am rasp mai devreme dar nu am mai fost la net de mult .... eu dau ex pe 12 aug sa speram sa-l iau atunci! pana la urma ati fost pe undeva?tot vb dar nimik! salut 216441[/snapback] eu am fost plecat si nu am avut cum sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 dar nu este timpul pierdut nu i asa baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 dar nu este timpul pierdut nu i asa baieti? 216773[/snapback] asa florine hai sa facem gasca si sa merem la munte!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 da haideti care se nai baga?!haideti fratilor ganditiva cat de marfa o sa fie daca o sa fim multi si nu i greu drumul intrebatil pe dumi ca el a fost si a zis ca a fost super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 7, 2005 Autor Share Postat August 7, 2005 Ma bag si eu. Conta-ti si pe mine cand va duce-ti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 pai nush hai sa stabilim da sa merem cat mai repede ca pe urma iar o lasam balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 9, 2005 Autor Share Postat August 9, 2005 Pai cred ca duminica e bine. Acu' ce zice-ti si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 yo am vorbit cu mai multi scuteristi si nu vor sa mearga si sa plec sin gur asa e cam nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 E pacat sa nu merem. Timpul e bun . Eu am mai gasit pe cineva. e belea daca suntem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ma arunc si io la o tura cu voi.Cine merge pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 marfaaaaaaaa! pai vin si eu frate! ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Tu puneti scuteru la punct mai intai.Ti-am zis sa-mi aduci releu ala sa-mi fac si eu paraitoarea, n-ai mai venit...Maine ma duc sa-mi iau niste pleuri ca sa cam tocit astea si nu stiu daca ma tin pana la munte. Da unde mergem?Eu as merge la sinaia sau busteni.Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2406 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 fratilor e topic din 2005 =)))) mai uitativa si voi la ultimu post )) :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 fratilor e topic din 2005 =)))) mai uitativa si voi la ultimu post )) lasa-i ma ca nu au ce face, mama ei de carantina... vor mai fi destule topicuri dezgropate. Cand nu ai minte nici cat 2 cepe ce poti face... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 asa florine hai sa facem gasca si sa merem la munte!!!!!!!!!! chiar asa Florine, hai frate s-o punem d'un munte ca, cica e vremea marfa rau bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Nu vedeti ca topicul e din 2005 e de acum 3 ani, ce aveti, nu va inteleg, dai reply la unu din 2005 care ala cred ca nu mai este pe acest forum sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate