CiprianIfrim Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Salut ! Am si eu niste intrebari ! Am un scuter suzuki de vreo 48 cc ! Nu am acte la el nici permis ! Vreau sa stiu daca pot sa-l conduc sau nu!....pentru ca am auzit mai multe pareri... Si daca nu pot sa-l conduc vreau sa stiu daca pot face rost de acte si de pe unde pot sa le cumpar! Daca nu am nici o sansa cu el vreau sa-l vand..... Va rog raspundeti ! MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 (editat) POTI SA-L CONDUCI LINISTIT!!!!!KREDE-MA K EU AKUM DAU SCOALA ... CARNET TREBUIE DOAR PENTRU SCUTERE DE PESTE 50CM3!! DAR ITI TREBUIE ACTE,INTR-ADEVAR,PT A DOVEDI K AI SUB 50 CM3 SINU-TI TRB P!!ERMIS Editat Iulie 13, 2005 de soriyn17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Dac nu are pedale atunci treb permis. In legatura cu actele e mai greu. Mai bine scapa pe el si i-a unul cu acte daca vrei sa nu ai prob. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Pt soryn 17: Ar trebui sa stii pt ca faci scoala. Nu mai daca are pedale nu trebuie permis in rest oricat ar fi de mic motorul treb permis. Citeste legislatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Pt soryn 17:Ar trebui sa stii pt ca faci scoala. Nu mai daca are pedale nu trebuie permis in rest oricat ar fi de mic motorul treb permis. Citeste legislatia. 202432[/snapback] asa este...un ciclomotor trebuie sa aiba caracteristicile unei biciclete..si sa fie pus in miscare cu ajutorul pedalelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianIfrim Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 (editat) deci nu are rost sa ma risc ....merci Editat Iulie 13, 2005 de CiprianIfrim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Pt soryn 17:Ar trebui sa stii pt ca faci scoala. Nu mai daca are pedale nu trebuie permis in rest oricat ar fi de mic motorul treb permis. Citeste legislatia. 202432[/snapback] aliboss...eu asa stiam mereu....ma rog poate ai dreptate.... Subcategoria A1: motocicleta usoara cu o capacitate care nu depaseste 125 cm3 si o putere care nu depaseste 11 Kw; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate