Sari la conținut

soriyn17

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de soriyn17

  1. + lipsa de experienta. A vandut masina in urma cu 2 saptamani pentru a isi lua mobra.
  2. Am oprit acolo la 2 minute dupa ce sa intamplat. Neacordare de prioritate din partea unui pasat negru B-72-JXE, pe care l-a evitat si a intrat intr-un Fiat.Cel cu pasatul nu s-a obosit sa se opreasca si si-a continuat linistit drumul. Baiatul avea echipament, insa era destul de umflat pe spate, in zona gatului. Dupa 15-20 de minute nu venise nici o salvare sa il verifice desi pe langa au trecut vreo 2. Insanatosire grabnica si aveti grija la astfel de idioti.
  3. Dintre care ultimul plezni tocmai ieri pe la 1 juma =)) Ce ne-am mai distrat noi
  4. ai dreaq!! cand sunt si eu cu voi nimeni nu face poze
  5. iar incepe asta..cauta scandal... Puyo tot nu te-ai lasat ma de sportul asta?
  6. Si eu credeam ca e rupta! Ma, tocmai cand ma gandeam sa o pun in vitrina...dar hai ca ti-o dau,ce dreaq sa fac cu ea?? am una noua acu ! Tazzy tot ce se poate in privinta cadrului din pacate,ca este deplasata cam rau, inca nu stiu exact dar sper sa nu fie prea stramb!
  7. Multumesc pentru insanatosirea grabnica urata ! De la incident mai resimt doar mana si genunchiul,in rest e ok! Azi am rezolvat si cu asigurarea CASCO. Am trecut si pe la service,mi-au schimbat semnalul ,oglinda ,scarita asa ca mai pot sa o folosesc daca va mai fii vreme buna! Se pare ca e mult de lucru la ea...e stramba cu totul ! Noi sa fim sanatosi ca restul vine de la sine!
  8. ms mah da..avand in vedere ca suntem in ROmania nu se repara chiar asa usor!Noi sa fim sanatosi
  9. Bravo mah, ai rezolvat-o si cu asta;)! Bafta in continuare!
  10. Un alt soi de toba nu vorbeam de motor!
  11. nici pe departe...a 600 )) un pic mai frumos ca vechiul rs zic eu, dar nu cu mult! Bafta! P.S. Vrei sa iti iei?
  12. din vasta mea experienta de pana akum )) pot sa spun ca vantul poate creea probleme mari,de drum lung nu stiu...
  13. am terminat pe dreaq...de abia 400 km (incepator) mi-ai vazut tantarul...era cam jegos...stiu
  14. darman unde frate? In general unde te-ai duce dai multi bani si nu te invata absolut nimic in comparatie cu ceea ce trebuie sa stii!
  15. ok, mersi pentru gest ! asa o sa fac, numai sa nu ploua miercurea asta!
  16. asa este, dar este destul de aiurea pentru unul care nu cunoaste pe nimeni si mai este si incepator(eu ) si cu un 125 sa vina asa...direct la o intrunire unde sunt zeci de oameni cu motoare de toate categoriile! Parerea mea...totusi o sa imi fac si eu curaj sa vin la arc sapt asta sau cea viitoare...vad eu ce o iesi P.S.Probabil unii vor zice ca am o atitudine copilareasca,dar nu este deloc asa, pur si simplu nu imi place sa ma bag inseama aiurea:D
  17. good job, s-a rezolvat si problema "cam cat ar costa..."
  18. good point... da totusi mai sunt si romani normali...putini
  19. Hmmm...oare de ce trebuie sa se gaseasca mereu unul cu o remarca stupida ,prin care sa-i enerveze iar pe toti? of..ganditi inainte de a vorbi!
  20. Eu cand am zis-o, nu am zis-o cu nici un fel de rautate,! Vroiam sa-l scutesc de vreo persoana care nu avea chef de nimic in momentu respectiv si sa-i raspunda acelasi lucru ,dar intr-un mod mult mai agresiv! m-i s-a intamplat si nu e placut...
×
×
  • Creează nouă...