stircu Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 cu cine pot vorbi despre problemele tehnice ale unui suzuki vx 800 prima mea motocicleta o zi excelenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 tntvx800 - id mess al unui prieten posesor de vx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iunie 22, 2008 Autor Share Postat Iunie 22, 2008 tntvx800 - id mess al unui prieten posesor de vx multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 /index.php?showtopic=54931 topic despre VX800.. in el gasesti posesorii de Vx 800.. o moto frumoasa si originala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 /index.php?showtopic=54931 topic despre VX800.. in el gasesti posesorii de Vx 800.. o moto frumoasa si originala.. multumesc incerc sa ma descurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boieru Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 am avut si eu un VX 800 negru din 91. ce probleme ai la semering? iti curge furca pe fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 am avut si eu un VX 800 negru din 91. ce probleme ai la semering? iti curge furca pe fata? salut scuze de intarziere furca e ok pierde ulei la grup nu foarte mult cred c acu un litru merge toata vara dar..... ma deranjeaza si a s vrea sa il schimb o zi excelenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boieru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 salut scuze de intarzierefurca e ok pierde ulei la grup nu foarte mult cred c acu un litru merge toata vara dar..... ma deranjeaza si a s vrea sa il schimb o zi excelenta Am manualul de service. Daca nu-l ai, sa-mi zici. In principiu, poti comanda orice piesa din state. Eu nu am avut problema pe care o descri tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 www.vx800.net aici gasesti manualul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate