Sari la conținut

Boieru

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Boieru

  1. A fost un accident intre un R1 si o masina la intersectia cu Emil Racovita Sambata. Stiu ca motociclistul a sarit de pe motor si a alunecat pe strada. Sanatate maxima si asfalt uscat.
  2. Am manualul de service. Daca nu-l ai, sa-mi zici. In principiu, poti comanda orice piesa din state. Eu nu am avut problema pe care o descri tu.
  3. Daca te uiti pe site-ul oficial de la DRIVEN o sa gasesti un PDF cu toate modelele de motociclete. Acolo o sa gasesti codul de la DR 350 care este acelasi la toate motocicletele enumerate in post. Daca esti din Bucuresti ne putem vedea sa te convingi. La Suzuki DR 250 creste suficient de mult powerul schimband foaia de pe spate de la 49 la 51 de dinti. Pierzi in schimb din viteza maxima, dar pentru un motor ca asta este ok.
  4. am avut si eu un VX 800 negru din 91. ce probleme ai la semering? iti curge furca pe fata?
  5. Am comandat un Sprocket pentru Spate 51 de dinti in plus (am comandat 2x bucati in loc de 1x) http://www.drivenracing.com/content.cfm/go/tutorial Se potriveste pentru urmatoarele modele de la Suzuki: - RM 125 / 250 - RMZ 450 - DR 250 / 350 - DR-Z 400 S / DR-Z 400 SM sunt printre cei mai buni din state la sprocketi M-a costat 84 USD ( ~200 ron). http://www.1trail.com/sa/p/Driven_USA_MX_R..._400_00-_04.htm
  6. @crazyro habar nu am cum se schimba rezervoarele. dupa parerea mea consuma foarte putin DR-ul. @ rebelul - i-am scos butoiul cu gaz pt ca nu mai avea nic-un efect si as fi vrut sa-l repar. am gasit pe net niste kituri de reparat amortizoare dar habar nu am cum se folosesc (si arata ciudat pt un novice ca mine).... Uite linkul cu kiturile de reparat amortizoare spate: http://www.allballsracing.com/Suspension.asp?page=SK_R arata interesant...
  7. @ cata_m - mersi de raspuns. am motoreata de la rebelu, si vreau sa o fac sa mearga putin mai bine. @ trx - am roti de enduro
  8. am un suzuki DR 250/350 la care amortizorul pe spate nu mai lucreaza cum trebuie. este cineva specializat in reparatii de asa ceva? sau poate sa-mi gaseasca cineva un echivalent? mersi, bogdan.
  9. am un suzuki DR 250/350 la care amortizorul pe spate nu mai lucreaza cum trebuie. este cineva specializat in reparatii de asa ceva? sau poate sa-mi gaseasca cineva un echivalent? mersi, bogdan.
  10. aha, deci nu trebuie sa maresc si fata si spatele in acelasi timp? micsorez fata si maresc spatele? interesant... uite ce am gasit: http://www.gearingcommander.com/ dar din pacate nu stiu rapoartele intre viteze, si presupun ca nu sunt identice cu cele de la DR 350 ( unde am manualul de service, si le pot afla)
  11. are front sprocket 13 si rear sprocket 49, care sunt stock (cred ) vreau sa schimb spatele sau fata sau amandoua ca sa am mai mult power, dar nu stiu cum sa le combin. stie careva daca schimb sprocketul pe spate cu unul mai mare, ar trebui sa schimb si lantul?
  12. Stie careva ce sprocket sunt pe DR 250S Pe spate stiu ca este de 49 Dar pe fata de cat este?
  13. De unde pot cumpara urmatoarele consumabile si cam cat costa (DR 250S / 1990): - filtru de aer - filtru de ulei Unde gasesc pe net un Manual de Service de DR 250S sau un Parts Manual. Ce am gasit este in GERMANA si este de DR 350. Stiu ca unele lucruri se potrivesc intre cele 2 x motoare (250 si 350) dar pe mine ma intereseaza furca inversata de pe fata dela DR250S care nu exista la DR350. Stie cineva daca cumva furca fata de la DR 250 este compatibila cu vr-un motor din vremea respectiva? anii '90?
  14. am fost si eu pe munte weekendul trecut si am gasit un nr de inmatriculare si niste ochelari. daca sunt ale voastre sa-mi ziceti...
  15. poti sa gasesti ochelari foarte buni la www.h2o.ro au magazinul undeva pe lipscani (langa cabaret) vand ochelari SPY / www.spyoptics.com
  16. are cineva motorul asta? vreau sa stiu ce parere aveti? vreau sa-mi iau un cross inmatriculabil cu care sa ma pot da in oras si sa fac si enduro/cross la munte. Nu vreau ceva mega-power dar nici sa ma lase prin namoale si parauri http://www.suzuki-gb.co.uk/category.asp?id=100 varianta supermoto http://www.suzuki-gb.co.uk/model.asp?id=49 varianta enduro Aveti idee cat de greu se poate inmatricula un motor nou de motocross, dar care nu vine standard cu semnale, stop si far?
  17. Boieru

    Mihai Bravu, Prosper

    Ai dreptate, motociclistul isi luase motorul (Suzuki Katana GSX-F 600 94 sau 96) abia cu o zi inainte (vineri). Platise motorul dar inca nu avea actele facute pe numele lui. Casca era un UVEX - Boss (parca) model destul de vechi!! Avea experinta doar de scuter. E o tragedie ce s-a intamplat !!
×
×
  • Creează nouă...