punker Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salut am si eu o problema nu stiu daca sa pun sau sa nu pun un releu de yamaha r1 pe un fzr de 600 ....nici macar nu am idee cat baga releu de r1(daca ma poate ajuta careva cu chestia asta) si nici macar nu stiu care sunt consecintele daca ar fii sa il pun si sa nu fie oke.rog un stiutor sa imi explice inclusiv cu amperajul (am auzit ,nu este sigura treaba,ca releu de r1 baga 12 volti 6 amperi iar releul meu original de fzr baga 12 volti 12 amperi dar s-a ars din pacate).Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Salut am si eu o problema nu stiu daca sa pun sau sa nu pun un releu de yamaha r1 pe un fzr de 600 ....nici macar nu am idee cat baga releu de r1(daca ma poate ajuta careva cu chestia asta) si nici macar nu stiu care sunt consecintele daca ar fii sa il pun si sa nu fie oke.rog un stiutor sa imi explice inclusiv cu amperajul (am auzit ,nu este sigura treaba,ca releu de r1 baga 12 volti 6 amperi iar releul meu original de fzr baga 12 volti 12 amperi dar s-a ars din pacate).Va multumesc. nu cumva a mai pus cineva aceeasi problema? nu cumva a mai pus cineva aceeasi problema? aaaa, tot tu, ti s-au dat ceva raspunsuri in celalalt topic creat de tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate