mircealeschian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Pana la urma am fost asa: @mircealeschian + dana cu honda africatwin @sohei + anca cu yamaha supertenere @zolzol cu ducati monster caius cu honda cbr Traseul a fost: Timisoara - Hateg - Petrosani (unde am dormit) - Hateg - Simeria - Sibiu - Transfagarasan - Lacul Vidraru (unde dupa cetatea poenari am campat) - Curtea de Arges - Ramnicu Valcea - Targu Jiu - Petrosani - Hateg - Timisoara. Am plecat la 12 noaptea, vineri spre sambata, pana la Petrosani, la mama Danei, doar eu cu Sohei si fetele. Pe la Lugoj unii aveau chef, altii nu prea... Dimineata ( adica pana ne-am mobilizat s-a facut 11.50) am plecat catre Sibiu prin Hateg ca sa ne intalnim cu Zolzol si Caius. Ne-au asteptat ei rabdatori vreo ora jumate si cand am ajuns au mai stat sa si mancam... Asa ca dupa ce ne-am aprovizionat in cartisoara... am inceput sa urcam intalnindu-ne noi la un moment dat si cu @dhamzea cu trupa lui din Brasov apoi opriri din loc in loc pentru poze sus la balea lac unde era mare inghesuiala si niste oameni fericiti privind peisajul superb si sarbatorind, fiecare cate ceva si in felul lui ...continuarea un pic mai tarziu... Editat Iunie 23, 2008 de mircealeschian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) foarte frumos Editat Iunie 23, 2008 de drakushor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Pun si eu niste filmulete trase cu aparatul de pe motor. Restul mai tarziu <object width="425" height="350"> <param name="movie" value=" </param> <embed src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object> Cum pun de pe youtube sa se vada direct pe site?? Editat Iunie 23, 2008 de zolzol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Continuarea: Poze am facut mai putin pentru ca nu am avut cardul la mine, si am folosit memoria interna. Editat Iunie 23, 2008 de zolzol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Salut Bogdan. Sigur ca imi mai aduc aminte dar n-am ajuns sa povestesc episodul intalnirii din OMV Valcea. Uite poza: Vine si restul povestii plus pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Continuarea: Poze am facut mai putin pentru ca nu am avut cardul la mine, si am folosit memoria interna. bravo baieti..v-a tinut fundu ,eu am tras pe wekend vreo 500 kmpe alta parte, si mi-l kam simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 faine filmulete zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 faine filmulete zoli Sunt doar niste montaje, intreaga filmare va fi maine pe dvd, daca vrei ne intalnim la si iti dau si tie o copie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 tarziu am citit mesajul apropo motorul meu are membranele de vacum fisurate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 tarziu am citit mesajulapropo motorul meu are membranele de vacum fisurate Nasol, nu prea ai ce face, numa schimbate cu altele noi. Atunci anuntama daca iti trebe dvd-ul si iti fac o copie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate