Sari la conținut

akruno

Membru
  • Număr conținut

    346
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    300EXC
  • Numar Moto
    YBI
  • Club
    Nope

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ......de la mobra la BMW

Vizitatori Recenți Profil

952 citiri profil

akruno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. motocicleta: ktm 300exc 2013.stie cineva senzatia pe pietre rau etc,pleaca fata(tendinta de a fugii ghidonul,de a-l smulge din mana) si de ce se intampla?revizuite furcile,clicuri etc de multiple ori.,am luat mai multe trante in decursul anului din aceasta cauza,din senin pe hopuri pleca fata fara avertisment)urmare inainte cu 2 saptamani,acelasi fenomen,cazatura,clavicula rupta tija,scos din circuit ptr urmatoarele cateva luni.explicatii please.
  2. vreme buna deja,eu l-am scos pe al meu la cateva ture,si mi-am reamintit...posesor de peste 20 de motociclete ,deocamdata nu as da Versis-ul ptr nimic altceva,fun,fun,fun... poate doar pe Multistrada nou,dar lipsa de budget..
  3. nu prea inteleg..Giurgiu... asemanarea..marea neagra,,shaorma..etc?? whatever.. » Post actualizat in 02 Oct 2015 20:50 Eu am trecut prin peste 20 de bike-uri.sa ajung la concluzia....Versys!
  4. ok, deci i am back.Versys-ul e 650,un fel de motocicleta de pe care nu mai vrei sa te dai jos,te absoarbe pana la limita neatentiei si doar Enjoy the Ride. A primit cauciucuri noi Mitas Sport Force +,pe care le-a si incaltat imediat,manete custom alu eloxat in culoare,urmeaza mansoane si capeti ghidon Rizoma,termometru,tanckpad ,tanckbag cu magneti,evacuare akraovic tittan si mai vedem. Maine e un alt weekend,plinul e deja facut ne asternem din nou la drum..asta ispira Versys-ul,impreuna cu senimentul ce bine k ne-am regasit,mai bine mai tarliu decat never. » Post actualizat in 03 Sep 2015 06:05 A mai primit, intre timp,mansoane si manete, si o toba Akrapovic care urmeaza sa fie montata.acuma suntem in Grecia.
  5. Din motive de schimbare(am mai achizitionat o motocicleta) imi vand Horneta. 2008,19k,IMPECABILA,inmatriculata/adusa in tara dein noiembrie anul trecut,prim proprietar,tinuta in garaj,conumsbile foarte bune,ulei filtru au cam 1000km,alarma,motor in garantie cu acte de la firma.pret 3200e.mai multe info sau poze pe privat.
  6. Salutare pe aici. Intr-un final,dupa multe altele(Gs 650,V-Strom 1000,XT 660 Z ,Aprilia dorsoduro etc)am intrat in randul posesorilor de raritatea numita Versys. dupa multe revie-uri am ajuns la concluzia ca ar fii motocicleta care indeplineste cele mai multe criterii cerute de mine,asa k m-am pus pe cautat. am gasit-o,luat-o (pe neve)fara sa o vad,fara sa o incerc,si am un superb exemplar Versys 2010 la mine in curte,adus cu masina unui prieten. Dupa prima saptamana,confirm adevarate toate cele spuse prin acest si alt forum.este o motocicleta extraordinara,intr-o categorie a ei,fun bike,nasty daca ii ceri,consumul foarte decent,accepta 5-10%offroad(fiind limitata de cauciucuri),manevrabila jucausa si pare extrem de usoara(o lasi pe o parte si o ridici fara probleme).Sit comod,inaltime potrivita,suspensie fata/spate reglabile,protectie la vant medie. A venit setul nou de cauciucuri Mitas Sport Force +,care sunt hotarat sa le incerc acest week zona (Tm-Muntele mic-Valiug). urmeaza dupa caz alte imbunatatiri(manete toba ,ceva de bagaje etc) Revin cu impresii dupa druul mai lung.
  7. akruno

    DONATII

    de dat o pereche de caucioace Dunlop Sportmax dot 2010,120/70/17 160/60/17 spatele este ok,fata prezinta microfisuri.motocicleta a stationat vreo 2 ani.
  8. Ce stiti despre exo 1200.nu am vazut nici o parere.m-a intereseaza daca vajaie,fluiera etc din cauza formelor de ventilatie de sus cu multiple gauri(unele rev asa dadeau) marimea trebuie una mai mare M e nevoie de L?
  9. Multumiri de upload. tocmai am vazut Catalunya,pierdut-a duminica.
  10. da.intradevar. m-am uitat la ultima cursa din arhiva. Multumesc de info.
  11. Daca pierd cate o cursa(din pacate) de unde se poate da jos,vedea in reluare,online sau alte variante? eu am mai tot cautat,dar apar doar cele vechi si cunsiderate mai interesante.
  12. E M.se vede in poza cutiei. Vanduta. » Post actualizat in 10 Apr 2015 18:13 Vanduta,
  13. Vand Casca Airoh Terminator 2.1 Splash Yellow. F.Carbon,extrem de usoara,impecabila.luata din magazin cu factura a fost peste 300e. Se vinde la 160e, detalii pe privat.
×
×
  • Creează nouă...