premiumfaraplumb Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Banuiesc ca deja stiti problemele cu scuterul meu tomina aqua ) dar asta le intrece pe toate de aceea sper sa nu imi stergeti postul pana nu aflu si eu problema. Merg cu el normal... 20km/h. Cand sting luminile, nu mai trage, din transmisie se aude, clonc, clonc, clonc, *pare sa fie din transmisie, o accelerez cat pot n-are efect, merge in gol...cum aprind luminile, se cupleaza parca transmisia si pot accelera din nou sa merg cu el. Ce spuneti Problema parca combina putin ideile electricienilor cu cele ale mecanicilor Raspunsurile "ai luat o decizie proasta si te-ai pacalit cu chinezarie" sunt binevenite atata timp cat aflam si rezolvarea problemei Cu drag.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 cred ca face scurt pe undeva..sau ceva de genu mai bine dute la un electrician auto si te rezolva..ca pe net nu o sa`ti rezolvi problema ..... offtopic: ma jur ca tu esti cel mai ghinionist om pe care l`am vazut .atatea probleme..si nici nu ai terminat rodaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Daca ai garantie du-te sa ti-l rezolve ei. Daca nu pot, zi-le sa-ti dea alt scuter sau banii inapoi. Daca nu vor du-te la protectia consumatorului. N-are rost sa cheltui daca ai garantie la scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 Tre sa le duci dovezi cu reparatiile pe care le-ai facut ... altfel... nu poti sa justifici ca ai avut probleme.. si cine iti da la mana hartie ca ai facut reparatie ? nimeni.. ti-o face si la rvdr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 daca faci reparatiile in timpul garantiei in alta parte decat la service pierzi garantia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 In mod normal ei sunt obligati sa scrie undeva reparatiile pe care ti le-au facut pt ca altfel nu-si iau banii (mecanicii). Poate ca este un mod de a se asigura ca folosesti tot timpul luminile cand circuli cu scuterul. Dupa cum stii, esti obligat prin lege sa faci lucrul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 Stiu stiu, reparatiile le-am facut numai la ei, nu e problema, legislatia o stiu.. dar 1000 de km puteam sa le sting linistit crezi ca e normal ? la tine e la fel ? lol e aiurea, oricum, dupa ce imi beau supa, ma indrept spre opc Va voi tine la curent cu tot demersul, e pacat sa isi bata lumea joc pe banii tai nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Omule, nu neaparat trebuie sa fie un scurtcircuit, ci mai degraba undeva, posibil in contactul cu cheie, ai o intrerupere Cand aprinzi luminile cumva se alimenteaza si aprinderea, de aia functioneaza doar cu lumina aprinsa Anyway, tre' sa mergi la electrician sau la cei care ti-au vandut bijuteria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMINA Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Banuiesc ca deja stiti problemele cu scuterul meu tomina aqua ) dar asta le intrece pe toate de aceea sper sa nu imi stergeti postul pana nu aflu si eu problema. Merg cu el normal... 20km/h. Cand sting luminile, nu mai trage, din transmisie se aude, clonc, clonc, clonc, *pare sa fie din transmisie, o accelerez cat pot n-are efect, merge in gol...cum aprind luminile, se cupleaza parca transmisia si pot accelera din nou sa merg cu el. Ce spuneti Problema parca combina putin ideile electricienilor cu cele ale mecanicilor Raspunsurile "ai luat o decizie proasta si te-ai pacalit cu chinezarie" sunt binevenite atata timp cat aflam si rezolvarea problemei Cu drag.. Te asteptam la noi la service si cu siguranta rezolvam problema........... Cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Am rezolvat problema. Ati fost ok, si imi pare rau pentru toata tevatura. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate