russu Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Am vopsit si eu toba la fostul scuter cu vopsea cumparata de la piese-auto , scria ca rezista la 800 grade A rezistat destul de bine Nu era mai bine daca dadeai toba jos si apoi o vopseai?? :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Iar te lauzi rusule??da motorul,de cat e motorul??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Am vopsit si eu toba la fostul scuter cu vopsea cumparata de la piese-auto , scria ca rezista la 800 grade A rezistat destul de bine Ce toba aveai metrakit piesa rau firma numa ca asta era stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Am vopsit si eu toba la fostul scuter cu vopsea cumparata de la piese-auto , scria ca rezista la 800 grade A rezistat destul de bine Ce toba aveai metrakit piesa rau firma numa ca asta era stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate