misulik_4u Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 plecarea sambata (28.06.2008) la ora 8:00 (pta victoria) up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 la 8?n-aveti somn ma ) hai ca poate scot motoru de sub praf si vin pana pe cheia sa bag o pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Sincer daca aveam scaritele de pasager veneam si eu. Dar nu mai am chef sa o vad pe nevasta-mea ca se impacheteaza de nervi. Next time ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 o alta calatorie terminata cu bine.... dar terminata cam ud:)).... am fost eu si xaiffer cu hyosung gtr 125... in cursul zilei de azi sau maine... o sa pun si poze... asfalt uscat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate