dark_evil Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Salut vreau sa stiu si eu daca mai pleaca cineva la nemtzi saptamana asta, eu vreau sa plec joi dimineata si ma gandeam daca mai e cineva care vrea sa mearga cu motocicleta ca singur e foarte urat 2000 de km , directia Frankfurt traseu Bucuresti-Arad-Szeged-Viena-Pasau-Wurzburg-Frankfurt Am Main care vreti sa veniti dati un tel la 0741 579 183 Stefan daca vreti sa plecam vineri sau sambata eu mai astept daca nu, am plecat joi dimineata.De preferat caut pe cineva cu vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 pune anuntul acesta la intalniri plimbari evenimente s-ar putea sa ai mai multe sanse. Frumoasa ideea, sa inteleg k tu pleci d nevoie si k ramai akolo? si cel c vine cu tine se intoarce singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Salut mda cam asa, eu muncesc acolo si locuiesc acolo aici sunt doar in vizita , dar oricum cred ca mai stau cateva zile pe acasa ca e cam nasoala vremea in restul tarii si mai astept putin.Salut si drum bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate