Sari la conținut

dark_evil

Super Membru
  • Număr conținut

    531
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dark_evil

  1. Hei tu? Ce mai faci?

  2. WOW long time no see....AS mai traiesti ) Levap ...toti cadem....
  3. Super tare achizitia ta, eu ma chinui sa o vand cu 6000 de euro cu 24 000 de km si nu reusesc. Bafta si sa o rulezi sanatos,super motoreta...pacat ca nu mai am timp de ea .
  4. Salutare, eu am bagat trotineta la vanzare,cu doi copii s-a dus timpul de mers cu motoreta,deci daca stiti pe cineva interesat /index.php?/topic/692535-zzr-1400/ O zi buna va doresc.
  5. Bravo Stefan,ma bucur ca ai revenit pe doua roti iar cum tatal tau este un om de nota 10 felicitari la amandoi.Sper ca anul acesta se mergeti mai mult si poate ne luati si pe noi:)
  6. RIP dumnezeu s-al ierte a murit nevinovat. Offtopic: nu imi vine sa cred ce a ajuns forumul asta.....un om moare sau este omorat si toti ciudatii si ciudatele isi exprima frustariile de motociclisti experimentati la tastatura din fata ochiilor.I'm out.
  7. "Suntem Roxana si Anca, prietena respectiv sora lui Alin Zahaniciuc, baiatul de 26 de ani care a murit anul trecut pe 17 aprilie in accidentul cu motocicleta din Cluj-Napoca, de pe Calea Floresti, in zona magazinului Billa. In Vinerea de dinainte de Pasti, in 2009, seara in jurul orei 9, Alin conducea o Yamaha (Fazer 600) si avea in spate, pe motocicleta, un coleg de serviciu (de la Carrefour), Lucian - care a scapat cu viata din accident. Motocicleta a fost lovita de un VW Caddy care nu a acordat prioritate la virajul stanga spre o strada laterala. Va rugam ca, daca cineva a vazut accidentul sau daca a ajuns la fata locului imediat dupa impact si poate / vrea sa depuna declaratie la Politie despre ce a vazut, sau are mai multe detalii, sa ne raspunda prin mesaj sau sa ne dea un telefon (0729 948 322; 0746 272 313). Va rugam mult sa ne contactati pana marti, 16 feb. Ca informatie suplimentara, stim ca a doua zi dupa accidentul lui Alin, a mai fost in judetul Cluj un accident de motocicleta (au murit si motociclistul si soferul masinii), iar la scurta vreme Asociatia Motociclistilor a organizat in Cluj un mars sub sloganul " Motociclistii exista in trafic". Pt acest mars vrem sa va multumim din suflet...stim cat de mult ar fi insemnat pt Alin Va multumim mult!" Este vorba de acest acident /index.php?...=346059&hl=
  8. Sal,mai am si eu rezervorul care trebuie vopsit,oglinzile care si ele trebuiesc vopsite,o parte din codita care si ea este un pic zgariata si cam atat.Daca vreti dati de stire.
  9. Totusi imi cer mii de scuze dar nu am inteles ce ai vrut sa spui mai sus....
  10. Hmmm eram rupt de beat cand am scris postul asta tobele sunt Leo Vince ... ...nu cred ca e o problema de vopsit oglinzile daca vrei le vopsesc ca cele originale dar costa vreo 2 mil minim,oglinda dreapta vino pe mess si discutam.Bafta.
  11. Gata reparatia, o sa pun poze sa o vedeti cum arata cu xenoane,parbriz Puig negru,tobe Givi,monopost si cateva lucruri de la rizoma.Acum am de vazare un rezervor,o carena dreapta laterala noua,oglinzile care necesita vopsit si sunt ca noi si o parte din codita.Daca stiti pe cineva sunati la 0741579183 Stefan.
  12. Frumoasa bre.....daca ai inventariat iar comoara .....daia ai pus pozele aici..))
  13. Uff carenele laterale nu sunt lovite niciuna sorry.Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
  14. Mda ..am 28 de ani conduc de vreo 8 legal, acum e pe teava ala mic )) si o las mai moale, oricum e pacat de motoreta ca o folosesc doar in oras singurul drum lung a fost Bulgaria,alerg foarte mult pentru munca cu el si devine foarte obositor, tinand cont ca am 1,81 si 65 de kilograme .Maine o bag la Moto riders in service si in 2 zile e gata iar pe urma o bag la vanzare,o aduc si la Smaeb cu anunt... si cine stie cand se va vinde.
  15. Eu m-am razgandit o fac tipla si pun si cateva aftermarketuri pe ea si o vand ....trec pe HD.O zi buna.
  16. Da ceva asemanator,tobele originale costa 110 milioane si am luat tobe after...cu doar 25 de milioane iar restul am bagat cat mai multe in ea,pe factura e totul in regula, mai raman piese de rezerva adica un rezervor putin zgariat,codita spate care e harjaitaputin si oglinzile care sunt doar zgariate.In rest am pus totul original si vreau sa o vand trec la next level.O zi buna va doresc.
  17. Da eu eram.. alergam cu jobul prin zona,a mea momentan arata ca un naked dar intra in service saptamana viitoare,au aceptat cei de la Unita reparatia in valoare de 309 milioane si restul pana la 340 este franciza mea,in casco am bagat si xenoane,angel eyes,tobe Miv,alarma si plus toate piesele originale carene,maneta,scarita etc.
  18. Da man cazui un pic ..reparatia 349 de milioane cateva chestii sparte...noroc ca am Casco si zilele astea o bag in service.O zi buna.
  19. Frumos mai arata.....a mea am facuto streetfighter ..mda mers apropae zi de zi trebuia sa iau o linie de tramvai si o groapa mare ,dar cred ca imi pun si eu engel eyes si tobe sport acum ca deh...plateste Casco .Frumos se mai vede cu angel pe ea.Bafta si asfalt cald.
  20. Cat au costat manerele?.. vreau si eu o pereche.....daca se poate
  21. De nevoie ...eu merg zi de zi cu motorul indiferent de vreme ....asfalt bun va doresc.
  22. Sal si p..llllm am si eu o faza si mai tare al meu e nou model 2007 cumparat in feb 2008 in fine are 6500 de km acum si .....mmmmt masii s-a stricat numai porneste numai face nimik se aude doar tacanitul de la releul de pornire.....am mers cu ea zi de zi chiar si ieri am mers vreo 2 ore prin oras continuu dupa diferite treburi si seara dupa vreo 6 ore am vrut sa plec cu ea si canci ...numai porneste ....nu am lasat faruri aprinse , nu am alarma(deh UM o vinde cu 10 mil) nu cred ca am scurturi ca deh e noua nush ce are.......a crapat bateria a crapat sau releul de incarcare sau din cauza ca nu am ajuns inca la revizia de 6000 de km pentru ca nu am avut timp.Ma gandesc ca are un gen de oprire si urgentare de dus in service pentru revizie sau ca mi-am luat teapa.In fine ma apuc de cautat pe net ca poate nu sunt singurul din lume care a patit asa ceva.Sal si o seara frumoasa!
  23. La kawa zx... apare pe ecran nu Fi apare Hi de la temperatura mare, inseamna ca se incinge motorul foarte rau si se poate cala,motive apa insuficienta,aer pe conducte,radiator infundat sau mai bine spus temperatura mare de afara si mersul bara in bara......banuiesc ca si la tine la motor e la fel bec rosu si pe el scrie HI. Bafta!!!
×
×
  • Creează nouă...