skorpion Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Prezentari & Test Ride: Descopera ATV-ul! Harley-Davidson XR1200R Moto Guzzi V7 Classic Yamaha XT660Z Tenere KTM Duke 690 vs KTM SuperDuke 990 BMW R1200 GS& GS Adventure CPI Oliver Sport 50 Bobster Trike by Zeel Design Life & Style: Intruniri: Bacau, Cluj si Timisoara Turism: Aventura Enisala Off the record: clubul Ezna Motors Util Conditiile de dealership Asigurarile moto – cartea verde Clasificarea motocicletelor Tehnicus: cutia de viteze Oferta lunii: Hyosung GT250R Bike selector: Triumph Tiger Sport Enduro Lazarea Motocros Reghin Supermoto Arad GP (Italia, Spania, Marea Britanie) WSBK (S.U.A, Gemania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mununa Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Si ceea ce nu apare din pacate nici in cuprinsul de aici, si nici pe pagina web a revistei: la Posta Redactiei - Scrisoarea pe care noi, organizatorii cursului moto din 7 iunie de la Oradea, am trimis-o editorului MotoLife, si pe care ne-a publicat-o integral (fara a se limita la cele 1000-3000 de caractere cum scrie pe pagina de contact ca ar trebui sa fie orice text trimis redactiei), si pentru care ii multumim din suflet! Pentru cei curiosi, textul, poze de la curs, precum si un filmulet de aproximativ 30 de minute se afla pe site-ul drakkar. Va invitam sa le "rasfoiti" si, cine stie, poate va veti hotara sa fiti printre cursantii urmatorului training pe care am dori sa-l organizam cat mai curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Salut Moto Life,sunt un fan adevarat al revistei(am absolut toate numerele),chiar le citesc din scoarta in scoarta.Uitati-va la pagina 46 din numarul 69, la datele tehnice de la BMW R1200GS si o sa vedeti, ca daca pe fata, frana e dotata cu etriere cu 4 pistoane, pe spate are doar 2 PIZDOANE !!! Fain, vreau si eu bemeveu din-asta ,sa ma joc toata ziua cu franele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 asta e, Freud stie el ce zice cand zice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 asta e, Freud stie el ce zice cand zice... Ia stai, frate: nu e vorba despre 69? Ia mai da-le incolo de fiare radiale; un 69 la vremea lui face...cat toata colectia! Apropo, unde e posteru' la 69? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate