Sari la conținut

cobra_the_best

Super Membru
  • Număr conținut

    637
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Numar Moto
    none
  • Club
    none

Vizitatori Recenți Profil

855 citiri profil

cobra_the_best's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Last Active Oct 17 2012 11:45 AM - cam de multicel. ?i omg, ce ultim mesaj pe forum ai, despre supersic. ufff

    1. motocic

      motocic

      si* nu ?i, dar nu recunoaste diacritice

  2. Facem juma-juma la cazare? Gixxxer ruuuuuuuulz!!!!! (bre, parca la Brno nu era asa gimnast, chiar daca n-am apucat sa-l vad la chilotelul gol ) Respect!
  3. Hai sa va traiasca! fanny, berile alea erau cumva pentru mine?
  4. AGV GP-1 Solid Black, M, nepurtata, 3 bulioane (la Paula's e 109 euro), Targoviste. Tel. 0766.916103 sau PM. Respect!
  5. Fratioare, cu tot respectul (nu ne cunoastem, dar nu e timpul pierdut): tu ai cumva habar ce inseamna sa lucrezi in presa, cu atat mai mult in presa de specialitate? Observ ca o gramada de lume se da cu parerea pe subiectul presei de specialitate. Faceti, oameni buni, reviste moto si hai sa vedem ce de cojones aveti! Respect!
  6. K, Marc, imi cer scuze public pentru postul de acu' 5 minute din sectiunea UM... Am o gramada de prieteni in bransa si am inteles ca e fff greu, de fapt cam toata lumea sta la limita. Inca o data scuze (pe jumate, ca prea te dadeai tu paun cu privire la SH-uri... ) Respect!
  7. N-as fi vrut sa ma bag in discutia asta intre ziaristi ptr nimic in lume, dar... Stimate domn, v-ati gandit ca "ailalti", care nu testeaza SH-urile cu care va dati d-voastra, s-au dat cu motoretele alea pe vremea cand dumneavoastra va ocupati cu alte chestii, mai putin cu motorete? Eu chiar cunosc oamenii ("si de colo, si de colo") care scriau de SH-uri si ma indoiesc ca d-voastra aveati datele fizice necesare testarii unei motociclete atunci cand acesti oameni chiar erau pe motociclete. Pe Demostene il cunosc bine (nu pot spune ca suntem chiar prieteni, dar am mers "roata la roata"), iar Marian Bucataru (fost la ML) imi este unul dintre cei mai buni prieteni... Cu tot respectul, domnule Sandu, dar dumneavoastra jigniti nu doar niste oameni, dar chiar ii faceti si pe prietenii lor sa va raspunda! Respect!
  8. @ Demostene: La Multi Ani, mestere! Sau Happy Birthday... Respect! Cu edit-ul de rigoare (dupa ce am citit ce scria in acest topic): Bre maestre, la Romaniacs nu cumva tu te ingramadeai la sandwichuri in masina presei, in timp ce Marc era pe pista?
  9. Imi cer scuze, n-a fost nicio rautate din partea mea, pe cuvant de onoare! Am spus doar ca mi se pare haioasa discutia intre doi oameni de la Motociclismo (sper sa nu confund) despre numarul de reviste din Ungaria, tocmai pe un topic UM. Situatia mi s-a parut hazlie, nu parerile voastre, pe care le respect (asa cum respect orice opinie fundamentata pe logica sau pe fapte). Cat despre "ceva constructiv" in acest topic... e mai greu: probabil ar trebui sa castig la 6/49, sa ma fac investitor strategic la Motorpresse si s-o concediez pe tanti cu pricina. Restul reprezinta vorbe si dat cu parerea, prietene! Sau opinii, zi-le cum vrei... Respect!
  10. Hai sa inveselesc un pic atmosfera: mie mi s-a parut foarte haios ca Metal Heart si kriminal se contrazic asupra numarului de reviste din Ungaria pe un topic al Univers Moto... Respect!
  11. Si...care da maine o bere ca ala micu' schimba prefixul??? fanny, te astept maine pe la mine, la job? Respect!
  12. Azi ar fi fost ziua lui...Dumnezeu sa-l odihneasca! Respect!
  13. @ cristi kawasaki: Intr-un manual de customizare am gasit un pdf cu manual de sudura, da' e-n americaneste. Te intereseaza, il postez? Respect!
  14. Am vrut sa dau cu "quote" si m-a luat scarba... Doamne, cat de fatarnici pot fi unii oameni! Respect!
  15. Ca participant la toate etapele (nu activ, doar pasiv; multumesc, astept cine-stie-ce glume!), cred ca aceasta etapa va fi elementul pe care va fi construita intreaga structura competitionala, de acum incolo. Acum s-au vazut toate slabiciunile federale si locale, acum s-a vazut cine, ce, de ce si cum... Respect!
×
×
  • Creează nouă...