FLK Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Am fost saptamna asta la han, pt un moment de liniste si am aflat ca... In saptamna 8-13 iulie este rezervat pt un eveniment motot. Cei de la recepti nu au putu sa-mi dea mai multe detali. ROG CONSTANTA SA DIVULGE SECRETU (cica la ei se face reclama de mult) nimeni, chiar nimeni nu stie ce se intampla acolo? CONSTANTA?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Am fost saptamna asta la han, pt un moment de liniste si am aflat ca... In saptamna 8-13 iulie este rezervat pt un eveniment motot. Cei de la recepti nu au putu sa-mi dea mai multe detali. ROG CONSTANTA SA DIVULGE SECRETU (cica la ei se face reclama de mult) nimeni, chiar nimeni nu stie ce se intampla acolo? CONSTANTA?? Noi nu stim nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 o fi INTRUNIREA MOTOCILISTILOR ANONIMI deci cum dracu sa stie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Am fost acum 2 ani la Hanul Piratilor din Mamaia unde am avut cea mai neplacuta experienta. Singurul avantaj a fost plaja foarte aprope. In rest ce sa spun, plateai servicii care nu existau, apa calda nu, curent nu, iar preturile... nu mai vorbesc. A doua zi am plecat la Jupiter unde am ramas cateva zile. Nu d-lor, eu in Hanul Piratilor nu voi mai merge niciodata. Alegeti alta locatie! Editat Iulie 6, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motolouis Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Am fost saptamna asta la han, pt un moment de liniste si am aflat ca... In saptamna 8-13 iulie este rezervat pt un eveniment motot. Cei de la recepti nu au putu sa-mi dea mai multe detali. ROG CONSTANTA SA DIVULGE SECRETU (cica la ei se face reclama de mult) nimeni, chiar nimeni nu stie ce se intampla acolo? CONSTANTA?? Nu este vorba de un eveniment moto. In weekendul 11-12 iulie va fi The Mission Dance Weekend. Muzica electronica sau ceva de genula asta. Pentru cei care se vor duce: Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clonky Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Exact ce s-a spus mai sus THE MISSION DANCE WEEKEND' Pe data de 11 Roger Sanchez, Livio, Pagal.... Pe 12 Fat Boy Slim, Timo Maas............ Eu unu voi fi acolo si ceva prieteni dar ghinion ca nu pot merge cu moto ca mi s-a furat casca si geaca, poate reusesc sa iau altele si sa vin cu moto totusi Pentru toti care vor fi acolo HAVE FUN !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 rezervat pt un eveniment moto The Mission Dance Weekend. Muzica electronica sau ceva de genula asta. Si eu care credeam ca motociclistii sunt roacheri satanisti (© Kali ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Eu voi fi acolo, dar fara moto Fat boy slim rocks !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate