Hell_Rider_Edy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Salut, am scormonit tot netul dar nu am gasit nicaieri un manual de grs 400 ez din 83 gratuit. si ultima solutie forum.. dak mai este careva care are asa ceva, sau ma poate ajuta cu sfat sa ii reglez, sau macar cu un manual i-as fi recunoscator...fac cinste. treaba este k au bataie.. mare! zornaie in mers in ultimu hal.. la anumite turatii. si altceva nu vad ce a r putea sa fie k se aude de la ei d sus..lantul de incvarte camele nu este k s-ar fi auzit altfel deci problema presupun k e din tacheti si nu imi permit nici sa o duc la reprezentanta sau cien stie ce servicek deh. .dak imi permiteam nu mai aveam motor din 83 dar am un prieten mecanic care a zis k stei sa regleze k a mai facut dar ii trebuie distantele. deci dak are careva sau stie.. va rog.. help... ps: am manualul de 400 F care e identic k structura tot.. doar k este in 4 cilindrii... oare merg distantele d la aia al asta care e tot de 400 dar in 2cilindri ? ms anticipat! Editat Iunie 29, 2008 de Hell_Rider_Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Salut, am scormonit tot netul dar nu am gasit nicaieri un manual de grs 400 ez din 83 gratuit. si ultima solutie forum.. dak mai este careva care are asa ceva, sau ma poate ajuta cu sfat sa ii reglez, sau macar cu un manual i-as fi recunoscator...fac cinste. treaba este k au bataie.. mare! zornaie in mers in ultimu hal.. la anumite turatii. si altceva nu vad ce a r putea sa fie k se aude de la ei d sus..lantul de incvarte camele nu este k s-ar fi auzit altfel deci problema presupun k e din tacheti si nu imi permit nici sa o duc la reprezentanta sau cien stie ce servicek deh. .dak imi permiteam nu mai aveam motor din 83 dar am un prieten mecanic care a zis k stei sa regleze k a mai facut dar ii trebuie distantele. deci dak are careva sau stie.. va rog.. help... ps: am manualul de 400 F care e identic k structura tot.. doar k este in 4 cilindrii... oare merg distantele d la aia al asta care e tot de 400 dar in 2cilindri ? ms anticipat! Ceau,am si eu Suzuki GSX 400E/S din 1987,in 2 cilindri.Al meu merge bine,dar am vazut topicul asta si am zis sa te ajut cat pot. Din cate stiu eu cand bat tachetii,se aude un tacanit in motor,zornaitul e de la lantul de distributie,zornaie cand e lantul intins(uzat) si nu mai calca bine pe pinioane.Un manual de reparatie poti sa iei de aici:http://www.manualedereparatie.info/download/suzuki-gs-250-x-400-450-twins-1979-1985-manual-de-reparatie.html. Sper sa te ajute manualele astea! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate