abrihan38 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Guys am cumparat un xt125r din Germania si mi la adus fara senzorul digital de kilometraj...am comandat eu la Motoland l-am primit dar nu stiu unde se monteaza cine ma ajuta cu niste poze facute sub cokpitul digital? sa vad si eu unde se leaga...de unde se poate face rost de un manual de service...ce n-as da sa am unul...chiar si PDF...ce groaznic e sa vrei sa faci ceva si sa nu poti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Nu era suficient pe topicul special ptr xt??? Daca nu cauta pe aria Service este acolo un topic cu manuale. Editat Iunie 29, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Nu era suficient pe topicul special ptr xt??? Daca nu cauta pe aria Service este acolo un topic cu manuale. costi - the serverguard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abrihan38 Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Nu era suficient pe topicul special ptr xt??? Daca nu cauta pe aria Service este acolo un topic cu manuale. am cautat eu nu am gasit! e chiar asa de grav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 am cautat eu nu am gasit! e chiar asa de grav? Da...odata ce ai topic special...un topic care este foarte activ...chiar este grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate