Sari la conținut

Dunavatul De Jos


Vizitator lznicu
 Share

Postări Recomandate

Vizitator lznicu

Sambata la 6 dimineata am plecat cu trei mobre (Suzuki VX800 al meu, CBR600, Kawasaki R6n, in total 5 insi) la Dunavatul de Jos. Traseul l-am facut prin Urziceni, Slobozia, Harsova, Tulcea, Murighiol, Dunavatul de Sus si cel de Jos. Aici se termina drumul (la propriu) in curtea unei pensiuni, SC Calamar SRL, un nume predestinat avand in vedere ca drumul se termina in poarta lor.

 

Mobrele s-au comportat exemplar, s-a mers incet 110-120 in ritm safe fiind si cu pasageri. Consum onorabil pentru mine VX-ul fiind ceva mai greu, am avut in total 420 kg si mi-a consumat 5,5 la suta. In Delta un enduro se joaca pe unde am umblat noi mai ales ca nici pentru noi nu a fost dificil.

 

Partea cea mai frumoasa a drumului a fost de la Harsova la Tulcea, asfalt bun, peisaje frumoase, aer curat nu imbacseala din Bucuresti si ce m-a frapat...lipsa gunoaielor pe marginea soselei. La Tulcea am mancat la restaurantul Trident, mancare foarte buna si preturi normale.

Mi-am luat gps-ul cu mine pt a inregistra niste puncte si a verifica o harta la care lucrez dar se ajunge foarte usor, e de ajuns o harta normala pt cei care cred ca nu se descurca.

Ceva ce m-a mirat ... nu am intalnit nici un motorist pe tot traseul, nici la dus nici la intors.

 

Asfaltul tine pana la iesirea din Murighiol dupa care urmeaza drum "forestier" pana la Dunavatul, 7 km. Ajunsi la Dunavatul de Jos am luat-o pe un drum de pamant care de fapt este si baraj (e plina delta de ele) vreo 4 kilometri si am ajuns la Canalul Dunavat unde am facut o baie pe cinste, apa curata si calda ce ne-a racorit pt toata ziua.

 

Am revenit seara (plecare inapoi la ora 5 din Tulcea dupa ce am mancat) dar ne-a prins ploaia la Harsova, am asteptat un pic si am luat-o din loc dar pana la Slobozia deja ne udasem si mai oprisem odata in Tandarei. Am asteptat ceva timp la Slobozia dar vazand ca se domoleste ploaia am plecat spre Dragalina sa iesim spre autostrada, imediat ce am plecat a inceput sa ploua torential si era deja noapte, am mers numai cu 60 km/h pana la autostrada. Odata ajunsi la autostrada desi ploua torential am mers numai 120-130 km/h ca sa ajungem mai repede, ma gandesc ce or fi zis cei cu masini pe care-i depaseam :P .

In concluzie, am mers ud fleasca (numai capul mai era uscat) din Slobozia pana in Bucuresti fara oprire, cand am oprit in MOL-ul de la capatul autostrazi curgea apa de pe noi mai ceva ca la robinet dar a meritat din plin toata distractia.

 

Morala: Dupa soare vine ploaie :jump: .

 

Fuck, trebuie sa prelucrez pozele pt ca au dimensiunea prea mare, revin maine cu ele.

Editat de lznicu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...