Cevi Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Salut, Nu-mi place cum imi suna motorul si as vrea sa reglez culbutorii, dar in manualele gasite de mine nu este aceasta parte. poate sa ma ajute cineva cu alta documentatie sau indicatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 vezi sa nu fie culbutorii hidraulici, ca nu ai ce regla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cevi Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 vezi sa nu fie culbutorii hidraulici, ca nu ai ce regla Scuze nestiinta, dar cum imi dau seama ce fel de culbutori sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Pai de obicei asta se gaseste in manualul de reparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Manuale sint cacalau pe net. Eu folosind Emule (sper ca nu incalc vreo lege scriind acest infam nume) am gasit fara probleme manual pt. toate modelele de Bandit. Daca e o motocicleta relativ populara n-ar trebui sa fie probleme. Si mai bine decit manualul nu stie nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cevi Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Manuale sint cacalau pe net. Eu folosind Emule (sper ca nu incalc vreo lege scriind acest infam nume) am gasit fara probleme manual pt. toate modelele de Bandit. Daca e o motocicleta relativ populara n-ar trebui sa fie probleme. Si mai bine decit manualul nu stie nimeni. Am citit de mai multe ori manualul dar nu am gasit nimic despre cum se regleaza (distante de reglaj, pozitii etc...), doar cum se demonteaza/monteza si cotele de uzura. Sa incerc cu manuale de intruder 800, sau vx 800? o sa ma uit si peste astea poate ma dumiresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate